Copy
De LVO is al bijna veertig jaar dé vereniging voor en door operatie-assistenten.
NIEUWSBRIEF OKTOBER 2016
-
André Kuipers spreker op LVO Congres 2017Het programma van het LVO Congres is bekend. We verklappen alvast dat André Kuipers dit jubileumcongres in stijl zal afsluiten. En we openen het congres met een spreker die je een echte ‘topsporter' mag noemen. Zijn/haar openingsspeech zal het congresthema 'On the move' alle eer aan doen. 

Bekijk het programma op onze website.
-
Gezocht: auteurs voor boekje over toekomst chirurgieIeder jaar geeft de LVO een boekje uit met een chirurgisch onderwerp. Voor het tiende boekje in de reeks - dat als thema 'Innovatie' heeft - zijn wij op zoek naar auteurs. Meedoen? Mail naar okoperationeel@y-publicaties.nl.

Lees meer
-
Traumadagen 2016:
nog plekken beschikbaar voor LVO-workshop
3 en 4 november zijn de Traumadagen. De LVO participeert dit jaar twee dagen. Voor de LVO- workshop op vrijdag 4 november zijn nog enkele plekken beschikbaar. Meer over het programma en de workshop(s) vind je op: www.trauma.nl

Direct inschrijven voor de Traumadagen kan via: www.nvtcongres.nl.
 
-
CAO Ziekenhuizen. Wat vind jij belangrijk?De huidige CAO algemene Ziekenhuizen loopt 31 december 2016 af. De eerste gesprekken over de nieuwe CAO ziekenhuizen zullen in december a.s. plaatsvinden. 

Wat vind jij belangrijk in de CAO? Welke aspecten/onderwerpen moeten ter sprake komen in de CAO? Wij horen graag jouw mening! Stuur je antwoord/bijdrage naar beroepsbelang@lvo.nl.

Lees meer
 
-
Maak kans op de Young Professional AwardJonge operatieassistenten kunnen strijden om de Van Straten Medical Young Professional Award. Iedere ‘Young Professional’ kan zijn of haar afstudeerproduct inzenden. 
Wij vragen praktijkopleiders en docenten de Young Professional Award onder de aandacht te brengen bij de recentelijk afgestudeerden. Ook degenen die in maart 2017 afstuderen, worden van harte uitgenodigd hun scriptie, onderzoek of literatuuronderzoek in te sturen. De inzendingen moeten voor 1 januari 2017 worden gestuurd naar: onderwijs@lvo.nl.

Lees meer
-
Like de LVO op FacebookWisten jullie al dat de LVO een eigen Facebook-pagina heeft? Like ons! Zo blijf je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen in de branche, evenementen en congressen, bijscholingscursussen en ander LVO-nieuws. Like ons! Gewoon doen.
-
Belangrijke data3 en 4 november Traumadagen 
17 november Praktijkbegeleidersdag
25 en 26 november Beleidsdagen LVO (bestuur en commissieleden)
9 en 10 maart 2017 LVO Congres 
4-7 mei 2017 EORNA


 
-
Bijzondere prijs voor ambassadeurs
Binnenkort komt de LVO met een actie waarmee je als ambassadeur een bijzondere prijs kunt verdienen. Meer weten? Heb dan nog even geduld. De ambassadeurs horen snel van ons.
-
Nieuwe enquêteWordt de TimeOut/SignOut goed toegepast? 
Vul je antwoord in op de
website.

Uitslag vorige enquêteDe zwarte doos op de OK draagt bij aan kwaliteitsverbetering.
35% is van mening dat de zwarte doos op de OK hieraan bijdraagt. 65% vindt dat de zwarte doos op de OK niet bijdraagt aan kwaliteitsverbetering. Er is 23 keer gestemd.
-
Copyright © 2016 LVO,
Alle rechten voorbehouden.


Email Marketing Powered by Mailchimp