Copy
Avit-Xantes Nacht van Oranje 
View this email in your browser

Avit-Xantes Nacht van Oranje

Wat een feest was het zaterdag tijdens de Nacht van Oranje - Dance. Ruim 4.000 bezoekers sprongen mee op de klanken van de DJ's. Optredens waren er o.a. van Manuël & Geza, Dennis van der Geest. De regen deerde de veelal jonge bezoeker niet. Dat was wel het geval bij de Nacht van Oranje - De Reünie op dinsdag 26 april. De slechte weersverwachtingen waren er mede oorzaak van dat het bezoekersaantal hier tegenviel. Het programma stond als een huis met optredens van Backland, Queen Forever en CCR Revival. De bezoekers genoten van de prachtige shows. 

De organisatie trakteerde vanwege het 20-jarig bestaan op oranjekoek. De overgebleven koek is uitgedeeld aan de bewoners van de verzorgingshuizen in Noordoostpolder. 

Ondanks het lagere bezoekersaantal is de organisatie zeer tevreden over beide avonden. ‘De programma’s stonden als een huis, de samenwerking met onder meer de politie, de beveiliging, de pachters en de horeca was uitstekend', vindt voorzitter Robbert de Grauw, ‘en tja het weer hebben we niet zelf in de hand, maar iedereen heeft genoten en daar gaat het om!’
   
Foto Nacht van Oranje - De Reünie - Marco Stummel

Copyright © 2016 StEP Noordoostpolder, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp