Copy
The Belgian wint Secura Marketing Award - Bezoek technische leerkrachten - Project: De Krook in Gent - Nieuwe werknemer
Bekijk dit bericht in uw browser

The Belgian
nieuws maart 2017

The Belgian wint Secura Marketing Award
 

The Belgian stond op 22 en 23 maart op de Secura-beurs in Brussels Expo. Het was al de 11de editie en de beurs is uitgegroeid tot het grootste Safety & Security event van België. Secura speelt als B2B-event in op de actuele behoeftes voor Health & Safety en de beveiliging van personen, goederen en gebouwen. De tweejaarlijkse vakbeurs Secura is het grootste Belgische trefpunt voor preventieadviseurs, facility managers en security managers. The Belgian had het hoogst aantal bezoekers bij standen kleiner dan 24m². Daarvoor ontvingen we de Secura Marketing Award.

Bedankt aan alle bezoekers en aan de organisatie!

Bezoek technische leerkrachten


The Belgian is lid van STEM (Science - Technology - Engineering - Mathematics). Dit is een actieplan van het Vlaams ministerie van Onderwijs dat als doel heeft om jongeren hun interesse in techniek en wetenschap te stimuleren.
In dit kader heeft The Belgian op 17 januari een presentatie gegeven over haar activiteiten aan 25 leerkrachten van scholen die gericht zijn op wetenschap en techniek. Hierbij kwam ook een opdracht aan bod die leerkrachten aan hun leerlingen kunnen meegeven om zo meer praktijkgerichte ervaring op te doen.

Project: De Krook in Gent


Op vrijdag 10 maart vond de opening plaats van De Krook in Gent. Dit gebouw aan de Schelde omvat de nieuwe stadsbibliotheek, labo's en kantoren van de Universiteit Gent en Imec en een café. The Belgian droeg zijn steentje bij tijdens de opzetting van dit mooie project. We hebben voor de branddetectie, toegangscontrole, inbraakbeveiliging en camerabewaking gezorgd.
 

Nieuwe werknemer


Begin maart is ons verkoopsteam versterkt door Sofie Huygh. Ze staat in voor de interne sales om op deze manier de externe ploeg te ondersteunen.

 

Share
Tweet
Forward
Share
Copyright © 2017 TheBelgian, Alle rechten voorbehouden.
 

Contactgegevens : 

The Belgian
Slozenstraat 66a
1861 Meise

tel. : +32 52 31 59 60
info@thebelgian.be

uitschrijven van deze lijst    gegevens aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp