Copy
Nieuwsbrief - december 2020
Klik voor de online versie
Beste allemaal,

Op de valreep wil ik graag nog wat december-highlights onder jullie aandacht brengen. Heel veel kerst (meer dan ooit), art prints en natuurlijk de zeurkalender app.

Hele fijne, ontspannen en liefdevolle dagen, blijf gezond, houd de moed erin en tot in het nieuwe jaar!

Kajsa Blomberg
Merel Corduwener - Varagids kerst
Kerst met Merel Corduwener 
Merel Corduwener illustreerde de cover van het kerstnummer van de VARA Gids en maakte ook nog eens twee prachtige kerstkaarten voor alle abonnees.
Eva Gans - Amsta
Kerst met Eva Gans
Voor zorginstelling Amsta maakte Eva Gans deze illustratie met een tafereel zoals we dat afgelopen zomer gezien hebben: de balkonscène. Deze vrolijke kerstkaart gaat naar alle medewerkers, bewoners en hun naasten.
Kerst met Floor Rieder
Nu we volop thuis aan de bak moeten met de kerstmenu’s, is een bijzondere aankleding natuurlijk mooi meegenomen. Speciaal daarvoor maakte Floor Rieder deze DIY-menukaart (binnenkort ook in een dagblad). Even uitprinten, de gerechtjes invullen en klaar ben je! 
Geertje Aalders - kerst 2020
Kerst met Geertje Aalders
De kerstkaarten van Geertje Aalders van Bekking & Blitz waren de hit van het jaar. Geertje maakte zelf deze mooie animatie ter promotie van de kaarten.
Kerst met Marie Bodié
Voor Greetz.nl illustreerde Marie Bodié weer een serie nieuwe digitale kerstkaarten. Naast kerstkaarten zijn er bij Greetz ook verjaardags-, beterschaps- en bedankkaarten van haar te bestellen. In totaal staan er nu 35 ontwerpen op de site.


 
salon202 x spiegel: art in the window
salon2020 x spiegel: art in the window
De etalages van Spiegel Amsterdam zijn nog te bewonderen, maar helaas zijn de art prints alleen nog in de webshop te bestellen: 24 verschillende illustraties, A4 formaat, piëzografie gedrukt op Hahnemühle papier (270 grams), gesigneerd en genummerd. Een eclectische mix met werken van Geertje Aalders, Eva Gans, Floor Rieder, Noëlle Smit, Merel Corduwener, Medy Oberendorff, Marie Bodié en Sieb Posthuma. Niet te missen voor de liefhebber van deze illustratoren en een unieke kans!
 
2021 zeurkalender app - Peter van Straaten
Ook voor 2021 maakte Uitgeverij De Harmonie weer een digitale versie van de Zeurkalender. En… ik mag 5 exemplaren weggeven. Hoe dan? Volg De Harmonie en mijn account op Instagram, stuur me een email en de eerste vijf mailers krijgen een code voor een digitaal exemplaar. Wie oh wie?
Klein Amsterdam Producties
Vorig jaar rond deze tijd waren we ‘on tour’ in China met André, het Astronautje, de voorstelling geïnspireerd op de boeken van André Kuipers. Nu, een jaar later, speelt dezelfde productie met een Chinese acteur. De voorstelling is vorige maand op afstand geregisseerd door de Nederlandse regisseur Albert Klein Kranenburg en zal gaan touren in China
Ook is in Chengdu (China) de voorstelling Dikkie Dik & ik in première gegaan en er wordt druk gewerkt aan een Chinese versie van nijntje op de fiets.
Voorproefje Loes Riphagen
In februari 2021 verschijnt bij Gottmer Uitgevers een nieuw prentenboek van Loes Riphagen: Kom mee, Kees. Hieronder alvast een voorproefje. 
Loes Riphagen - Kom mee, Kees
Dank weer voor jullie aandacht en mocht je deze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, laat het me weten. Ook als je meer wilt weten van bovengenoemde actitviteiten.
 
Voor meer mooi werk volg de Instagram accounts van Floor Rieder, Noëlle Smit, Loes Riphagen, Eva Gans, Marenthe Otten, Sylvia van Ommen, Geertje Aalders, Marie Bodié, Merel Corduwener, Medy Oberendorff en Kajsa Blomberg.
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
Copyright © 2020 kbizz, All rights reserved. 
 
Deze nieuwsbrief wordt verzonden naar relaties van kbizz. Wilt u zich uitschrijven?

Email Marketing Powered by Mailchimp