Copy
View this email in your browser
TILLÄGGSDIREKTIV TILL SVERIGEFÖRHANDLINGEN
Sverigeförhandlingen kommer att få ett tilläggsdirektiv av regeringen. Det handlar om att titta på en syd-nordlig riktning av Stockholms tunnelbana: Liljeholmen-Kungsholmen/Norrmalm, med möjlig fortsättning norrut.
Läs mer...
FÖRHANDLINGSPERSONERNA PÅ TRANSPORTFORUM I LINKÖPING 
Fredagen den 9 januari kl. 10.45-11.30 kan du ställa dina frågor direkt till regeringens förhandlingspersoner HG Wessberg och Catharina Håkansson Boman. 
Läs mer...


FAKTAINSAMLING OCH FÖRANKRING FÖR SVERIGEFÖRHANDLINGEN

Just nu är Sverigeförhandlingen inne i en omfattande förankrings- och faktainsamlingsfas då våra förhandlare reser runt i landet och träffar politiska representanter i kommuner och regioner. Läs mer... 
SKÅNSKT BOSTADSFORUM
Sverigeförhandlingens Anna Modin deltog när länsstyrelsen i Skåne, kommunförbundet Skåne och Region Skåne bjöd in banker, byggherrar, fastighetsägare, kommuner, region och stat till ett samtal för att diskutera hur man gemensamt kan få fart på bostadsbyggandet. Läs mer...
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Nu går år 2014 mot sitt slut och snart inleds ett nytt spännande 2015. Det har varit intensiva och mycket spännande månader för Sverigeförhandlingen och nu ser vi fram emot att få fortsätta vårt arbete under nästa år.

Glöm inte att följa oss på Twitter och via vår webbplats. Men nu tar vi först lite julledigt och vill här passa på att önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

HG Wessberg och Catharina Håkansson Boman
Twitter
Twitter
Webbplats
Webbplats
Copyright © 2014 N 2014:04 Sverigeförhandlingen, Regeringskansliet, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp