Copy
Se nyhedsbrevet i din browser

Nyheder

Greves erhvervsliv er Danmarksmester i at skabe nye arbejdspladser 

Greve Kommunes erhvervsliv har haft økonomisk fremgang i de senere år. De lokale virksomheder har været gode til både at tjene penge og skabe nye private job i kommunen – faktisk rekordmange arbejdspladser sammenlignet med resten af landets kommuner.

En ny analyse udarbejdet af Center for Vækstanalyse for Vækstforum Sjælland viser, at beskæftigelsen i 2015 og 2016 er øget med 322 fuldtidsjob i Greve. Den viser også, at i de senere år har knapt 190 nye virksomheder hvert år etableret sig i kommunen.

Læs mere her

Transportbranchen i Greve er stadig i massiv fremgang

Det går fortsat forrygende for Greves transport- og logistikvirksomheder, der er i økonomisk fremgang og skaber nye arbejdspladser i kommunen. Med 12% af den samlede private beskæftigelse er beskæftigelsen inden for transportbranchen i Greve den højeste i Region Sjælland. Det viser en ny vækstanalyse.

En af de store transportvirksomheder i Greve, der stortrives og har ansat mange nye medarbejdere i 2015 og 2016, er transportkoncernen LEMAN.

Læs mere her

Iværksættertrangen er stor i Greve og gavner beskæftigelsen

10 års iværksætteri har skabt 16% af de eksisterende job i Greve. Det viser en ny vækstanalyse. Nye job skabes i høj grad af iværksættere som 30-årige Mads Frederiksen. På kun fire år har han skabt 21 job i Greve Kommune.

Han brænder for at bage og for at sælge byens bedste brød fra strandvejsbutikken Baker Street i Karlslunde og nu også fra den nyrenoverede bagerbutik i Greve Midtby Center.

Mads holder aldrig selv weekend, fridag eller ferie. Det har han ikke tid til. Der skal jo være brød på hylderne! Arbejdsdagen begynder kl. 1.00 om natten.

Læs mere her

Bygge- og anlægsbranchen i Greve boomer

Bygge- og anlægsbranchen i Greve Kommune arbejder på højtryk og er i økonomisk fremgang. En ny vækst analyse viser, at Greves bygge- og anlægsvirksomheder er i vækst og har skabt 479 nye fuldtidsstillinger i de sidste to år. Det svarer til en fremgang i beskæftigelsen på 40,1 procent.

En spirende højkonjunktur og høj økonomisk vækst i København giver mere arbejde til byggefirmaer i Greve. Det erfarer Hovedstadens Bygningsentreprise, der har haft adresse i Greve siden 2002.

Læs mere her

 

Seeland International A/S har succes med eksporten og udvider i Greve

En af Greves 300 eksportvirksomheder, der er i vækst og udvider, er Seeland International A/S. Virksomheden er producent og leverandør af specialprodukter til jægere.

Med mere end 40 år i branchen har eksportvirksomheden bevist sit værd ved at opnå erhvervs- og eksportpriser og adskillige produktpræmier.

Virksomheden udvider med 3.500 kvadratmeter ved hovedkontoret i Greve. Tilbygningen indvies den 25. august 2017.

Læs mere her

Greve er fortsat et regionalt detailhandelscentrum

Detailhandlen blomstrer i Greve. Nye tal viser, at Greve fortsat er et regionalt detailhandelscentrum takket være shoppingcenter Waves, der har 5,6 millioner besøgende årligt og trækker handlende til fra Københavns Vestegn og det øvrige Østsjælland.

- Vi har en stigende kundetilgang. Samtidig kan vi konstatere, at kunderne bliver her i længere tid for at hygge sig med indkøb og fx en kop kaffe og måske et måltid mad, fortæller centerchef Anette Bordum.

Læs mere her

Sjællands største transportmesse afholdes for ottende gang i Greve

Traditionen tro afholdes Sjællands store transportmesse Transport Øst i Ventrupparken i Greve i weekenden den 2. og 3. september 2017. Her samles aktørerne fra transportbranchen.

På messen kan de møde Greve Kommune og ErhvervsCentret for at få en snak om køb af jord, byggetilladelser, infrastruktur, kommune- og lokalplaner samt virksomhedernes behov for rekruttering og arbejdskraft.

Gratis fribilletter kan downloades her.

Læs mere her

Ny international transport- og logistikuddannelse udbydes nu i Greve

Greve har gennem de sidste mange år positioneret sig som transport- og logistikbranchens hjemsted. Samtidig er branchen i vækst. Derfor udbyder ErhvervsCentret for første gang til efteråret 2017 en ny kompetencegivende efteruddannelse inden for international transport og logistik i samarbejde med ErhvervsAkademi Sjælland.

Initiativet skal være med til at sikre, at det lokale erhvervsliv har adgang til kvalificeret arbejdskraft, og at deltagerne på uddannelsen får opbygget et netværk til andre i branchen.

Læs mere her

Med topkarakter i iværksætteri bliver Søren selvstændig på fuld tid

31-årige Søren Andersen har været med på det første hold af nye iværksættere, der i foråret 2017 har taget den kompetencegivende uddannelse ’Iværksætteri i Praksis’ i ErhvervsCentret i Greve. Han er uddannet ingeniør med en Ph.d. fra DTU og havde en idé til et nyt produkt til styring af indeklimaet, da han startede på uddannelsen til iværksætter.

Nu har han sagt sit faste job op som rådgivende ingeniør for at stå på egne ben og give den fuld skrue med det nye firma ClimAid.    

Læs mere her

 

Har du en god historie om erhvervslivet til ErhvervsCentrets nyhedsbrev?

Måske har du en succeshistorie om din virksomhed eller arbejdsplads i Greve, som du gerne vil delagtiggøre os andre i? 

Du er velkommen til at give os et tip på: bsn@greve.dk 

Vi forbeholder os retten til selv at udvælge de historier, vi går videre med her i nyhedsbrevet. 

Følg os på LinkedIn

Vi er aktive på LinkedIn - er du? I så fald kan vi mødes der. Husk at 'følge' vores side, så får du også fx nyt om vores mange arrangementer for iværksættere og veletablerede virksomheder.

VI PLUKKER IKKE DE LAVTHÆNGENDE FRUGTER FOR DIG, men vi strækker os langt for vores lokale erhvervsliv samt lejere og gæster i ErhvervsCentret.    

Læs mere her

 

Følg os på Facebook

Hvis du følger ErhvervsCentret på Facebook, får du mulighed for at dele dine tanker, erfaringer og viden med andre virksomheder fra det lokale erhvervsliv.

VI BESTEMMER IKKE, HVAD DIT NÆSTE TRÆK SKAL VÆRE, men vi giver dig rig mulighed for sparring og netværk i ErhvervsCentret og Greve Kommune.

Læs mere her

Aktuelt

 

Hold dig orienteret om nye udbud


Du kan løbende følge med i nye udbud her

Arrangementer

Få succes online - deltag i to dages gratis workshop om digitale medier

Har du brug for viden og inspiration til at blive blandt de bedste på nettet? Trænger din hjemmeside og din tilstedeværelse på de sociale medier til et løft? Nu kan du tilmelde dig to dages gratis workshop om digitale medier i ErhvervsCentret. Bag dette tilbud står Greve-Solrød Erhvervsservice, der er en del af ErhvervsCentret samt Succes Online - et initiativ af Google i alliance med Erhvervsstyrelsen, PwC, DI, IVÆKST med flere. Ses vi? Det finder sted begge dage kl. 16.00-20.00:

Tirsdag den 5. september 2017 og tirsdag den 19. september 2017 i ErhvervsCentret, Korskildelund 6, 2670 Greve
Tilmeld dig her

Opstartsmøde for nye iværksættere  

Få konkrete råd og værdifuld inspiration til opstart af din virksomhed. Find ud af hvor der er mere hjælp.

Mød iværksætteren Pia Ravn Thyssen, der deler ud af sine erfaringer og viden om livet som selvstændig. 

Du møder også rådgivere i jura, skat, moms, økonomi og markedsføring m.m., som vil give dig gode råd.

Mødet foregår: Torsdag den 14. september 2017 kl. 16:30 til 20:30 på Solrød bibliotek
 
Det er gratis at deltage, men husk tilmelding! Vi byder på en sandwich.

Tilmeld dig her

Tag iværksætteruddannelse og bliv sikker på din idé  

Du arbejder koncentreret og intensivt med din egen forretningsidé en gang ugentligt om aftenen i ErhvervsCentret i Greve.

Efter tre måneder kan du tage en eksamen. 'Iværksætteri i praksis' udbydes af ErhvervsCentret i samarbejde med Copenhagen Business Academy. Vores hold i september er overtegnet. Derfor har vi oprettet et nyt hold med plads til 16 deltagere med opstart: 

Torsdag den 7. november 2017 kl. 16.30-20.30 ​
i ErhvervsCentret på Korskildelund 6 i Greve
Tilmeld dig her

Tag logistikuddannelse i ErhvervsCentret og udvid dit netværk  

I et samarbejde mellem Greve-Solrød Erhvervsservice og Erhvervsakademi Sjælland udbyder vi nu faget Logistik til Greve og Solrøds virksomheder. Faget er en del af akademiuddannelsen inden for International Transport og Logistik.

Der er opstart: 

Tirsdag den 12. september 2017  ​
i ErhvervsCentret på Korskildelund 6 i Greve
Tilmeld dig her

Dagsordener og referater

Her finder du et udpluk af referater for
  • Byrådet
  • Børne- og Ungeudvalget
  • Vækst- og Beskæftigelsesudvalget
  • Kultur- og Fritidsudvalget
  • Social- og Sundhedsudvalget
  • Teknik- og Miljøudvalget
  • Økonomi- og Planudvalget

 

Anden information

Nyt om Femern-forbindelsen


Få alle nyheder og fakta om Femern-forbindelsen, som med sine 18 km under Femern Bælt bliver verdens længste sænketunnel for biler og tog.

Se alle nyheder om Femern Bælt her

ErhvervsCentret tilbyder

Greve-Solrød Erhvervsservice


Greve-Solrød Erhvervsservice hjælper iværksættere og virksomheder. Find overblik over relevante tilbud om gratis vejledning og kurser for iværksættere og virksomheder her.

Læs om gratis vejledning og kurser her

Lej kontorer og møde-lokaler i ErhvervsCentret


ErhvervsCentret i Greve tilbyder personlig service i særklasse og fleksible kontorløsninger i et stort centraltbeliggende erhvervshus.

Kontakt en erhvervs- og udviklings-konsulent


Dorte Kjærgaard er certificeret i Væksthjulet og vejleder iværksættere og etablerede virksomheder med etablering, drift og udvikling af forretningen.

Kontakt Dorte Kjærgaard: Direkte: 36915241, Mobil: 25329482 eller dkd@greve.dk  


Læs om gratis vejledning her

Kontakt en virksomhedskonsulent fra Jobcentret


Kontakt en af Jobcentrets virksomhedskonsulenter og hør om mulighederne for at få en ny medarbejder til din virksomhed.

Mandag-onsdag: 8.30-15.30, Torsdag: 8.30-17.00, Fredag: 8.30-13.30

Telefon: 4397 8080 eller e-mail: virksomhedsservice@greve.dk

Læs mere og kontakt virksomhedskonsulenterne her

 

Må vi komme på virksomhedsbesøg? 

 
Vi vil gerne levere en god service til virksomhederne i Greve Kommune og styrke dialogen og samarbejdet med erhvervslivet. 

Må Greves borgmester, kommunaldirektør og erhvervs- og turistchef komme forbi din virksomhed til en kop kaffe?
 
Kontakt Tina Charlotte Koeffoed: Direkte: 36915004, Mobil: 21305004 eller tck@greve.dk
Facebook
Twitter
Hjemmeside
LinkedIn

Frameld dig nyhedsbrevet    Opdater dine oplysninger
Email Marketing Powered by Mailchimp