Copy

Nieuwsbrief TC de Rauwbraken
 

Indien deze pagina niet goed wordt weergegeven,
klik dan hier

Nieuwsbrief TC de Rauwbraken - april 2017

Mediacommissie

De Nieuwsbrief in een nieuw jasje!

Met de nieuwe lay-out willen we u een beter zicht geven over de verschillende nieuws-onderwerpen. Daarnaast gaat er een maandelijkse editie komen om u beter op de hoogte te kunnen houden van nieuwtjes, toernooien, competities en uiteraard de verbouw van ons park.
Suggesties voor verbetering zijn welkom.
mediacom@tcderauwbraken.nl

Gezocht: een Razende reporter!

Ben jij gek op online social media, aankomend journalist of al met je vlogs op youtube te vinden? Je vindt het leuk om onze club en sponsoren op een creatieve en eigentijdse manier te promoten en verslag te doen tijdens onze evenementen en toernooien? Dan zijn we op zoek naar jou! Ben je enthousiast? Laat het ons weten. Neem contact op met Miranda Joosen, tel 06 3893 0825 of per mail naar mediacom@tcderauwbraken.nl
Bestuur

In Memoriam Lia van Gool

Op 3 februari jongstleden is ons lid Lia van Gool op 75 jarige leeftijd overleden. Lia was lid van onze vereniging sinds 1 april 2010.

Lia was een leuke, vriendelijke vrouw met een stralende lach op haar gezicht. Ze was geen grote prater maar had wel een duidelijke eigen mening. Haar gezin was haar alles, daar mocht je niet aankomen.

Lia tenniste graag maar hield ook van zwemmen en wandelen (in Bamberg bijvoorbeeld). Op de tennisbaan nam ze regelmatig even rust en bij vochtig weer had ze altijd haar “pufje” bij zich. Lia was ziek, ze leed aan COPD.

Wij wensen haar vrienden, kennissen maar bovenal Bart, Karin, Gijs, hun partners en haar kleinkinderen veel sterkte bij de verwerking van dit verlies.

Namens de leden van TC de Rauwbraken

Hans Koopmans
Voorzitter

Wist u dat?

Wij bij de junioren de snelst groeiende tennisclub van Nederland zijn? In 2016 is het junioren ledenbestand met maar liefst 13,9 % gestegen t.o.v. 2015. (landelijk was het percentage -5,9%, in het district zelfs -6,6%). Dit is natuurlijk mede te danken aan onze actieve jeugdcommissie.
» Lees meer

Bedankt!!

Bedankt voor het sparen van punten bij de Jumbo. Half maart zijn er al 1538 punten ingevoerd op de website van de Jumbo en de teller loopt nog. De Jumbo verdeelt € 5.000 over de 8 deelnemende verenigingen op basis van het aantal gespaarde punten. Hoeveel onze vereniging in de wacht sleept blijft nog even spannend.

Rattenplaag

Het bestuur ontvangt veel meldingen dat er ratten op het park gesignaleerd zijn. Het bestuur heeft hierover inmiddels ook al contact gehad met de Gemeente Tilburg.
» Lees meer
Projectcommissie

Ontwikkelingen nieuw park

Beste medeleden, Velen vragen zich af hoe de vorderingen zijn met betrekking tot de ontwikkelingen van ons nieuwe park. De afgelopen periode is er weer veel achter de schermen gedaan. Met dit artikel willen we u op de hoogte brengen van de stand van zaken op dit moment.
» Lees meer
Barcommissie

Alcoholbeleid en versterking

Na het bezoek vorig jaar van een ‘mystery guest’ vanuit de gemeente Tilburg is onze club recentelijk voor een tweede keer bezocht door een mystery guest om te toetsen of we ons aan het gewenste alcoholbeleid houden. Opnieuw zijn we gezakt voor de test; we hebben wederom zonder om legitimatie te vragen alcohol verkocht aan iemand jonger dan 25 jaar. Tot onze grote vreugde en met trots kunnen we melden dat....
» Lees meer
Ingezonden stukken

Padeltennis tijdens Latenzo toernooi in Udenhout

Tijdens het Latenzo open toernooi bestond tevens de mogelijkheid om je als team van 4 personen in te schrijven voor een kennismaking met Padeltennis. Met ons voorjaarsteam hebben we dat gedaan.
» Lees verder

Tweestrijd op baan 4

Op maandagmorgen 27 maart vond er een twee strijd plaats tussen Frank de Man en Ben Dominicus. De reden hiertoe is dat beide heren steeds weer spraken dat de ene beter was in het tennisspel dan de andere. Op de eerste plaats wil ik het bestuur bedanken voor de baan die prima in orde was, nogmaals onze hartelijke dank. Daarnaast onze stewards...
» Lees verder
TTC

KNLTB Voorjaar 2017

De voorjaarscompetitie komt er weer aan. In dit artikel kom je meer te weten over de voorjaarscompetitie en de baanindeling tijdens de competitiedagen.
» Lees meer

Ton Klaassen wisseltrofee

Dit jaar organiseren wij voor de 5e keer het Ton Klaassen Wisseltrofee Toernooi. Op zondag 3 september gaan we elkaar op een, hopelijk zonnige, nazomerse dag treffen voor dit onderlinge toernooi. Het is een actueel rating mixtoernooi dus je kunt alleen inschrijven voor Gemengd Dubbel.
» Lees meer
Jeugdcommissie

Competitieteams jeugd voorjaar 2017

Dit jaar zijn er 4 jeugdteams ingeschreven voor de voorjaarscompetitie. De indeling van de teams is hier te vinden.
» Competitieteams jeugd voorjaarscompetitie

Tenniskids voorjaar 2017

Ook dit voorjaar wordt er weer World Tour competitie gespeeld voor de jongste kinderen. Tot ons grote vreugde zijn er ook deze keer weer erg veel kinderen die zich hiervoor hebben aangemeld.
» Speeldata en teamindeling oranje/rood
» Speeldata en teamindeling groen
Ledenadministratie

Ophalen Tennispas (kopie van ontvangen mail)

Vanaf 31 maart a.s. om 19.00 uur staan de tennispassen voor het seizoen 2017-2018 in het clubhuis klaar om opgehaald te worden. Namens het bestuur wil ik iedereen verzoeken zijn/haar pasje binnen één week op te halen. Dit bericht geldt niet voor leden die per 1 april geen lid meer zijn, dan wel die zich als rustend lid hebben aangemeld voor het komende seizoen. De pasjes worden achter de bar neergezet.

Nieuwe jeugdleden

Mika Hakkenbroek Berkel-Enschot
Bram Hendriks Berkel-Enschot
Bram Lemmens Berkel-Enschot
Olivier van Loon Berkel-Enschot
Bart Louer Berkel-Enschot
Teun Louer Berkel-Enschot
Xander van der Meer Berkel-Enschot
Famke de Rooij Berkel-Enschot
Julian van Trier Berkel-Enschot
Ila Wennink Berkel-Enschot
Floris van de Wiel Berkel-Enschot
Tim Wilgers Berkel-Enschot
 

Nieuwe leden senioren

 
Martine Burger Oisterwijk
Arend Groot Bleumink Tilburg
Marianne Jakobs Berkel-Enschot
Agenda

Jeugd

 
16 april World Tour Tennis Kids
9 april - 28 mei Externe voorjaarscompetitie zondag
11 juni World Tour Tennis Kids
   

Senioren

 
6 april - 1 juni Externe voorjaarscompetitie
8 juni Ladies Day
17-25 juni Riddershoeve Opentoernooi
Handig
» Rooster bardiensten
» Bardienstovername
» Jaarkalender
» Lidmaatschap
Facebook
Twitter
Website
Email
Onze sponsors
TC de Rauwbraken
Rauwbrakenweg 38
5056 EJ  Berkel-Enschot
tel: 013-5333883
e-mail: info@tcderauwbraken.nl
website: www.tcderauwbraken.nl

klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief

klik hier om uw e-mailgegevens aan te passen 

 
Copyright © 2017
TC de Rauwbraken,
All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp