Copy

Nieuwsbrief TC de Rauwbraken
 

Indien deze pagina niet goed wordt weergegeven,
klik dan hier

Nieuwsbrief TC de Rauwbraken - maart 2016

Website-links

» Rooster bardiensten
» Bardienstovername
» Jaarkalender

» Lidmaatschap
» Onze Sponsors

Van de redactie

De voorjaarscompetitie komt er weer aan en natuurlijk hopen wij dat er weer leuke dingen gebeuren tijdens deze competitiedagen. Dus heb je nog informatie voor onze nieuwsbrief en/of andere media, mail dit dan naar mediacom@tcderauwbraken.nl. Dat kunnen foto’s zijn, maar ook (korte) teksten, leuke nieuwtjes of voorvallen, kortom, alles wat u zelf ook graag leest. 
Veel lees- en tennisplezier, de media commissie

Mail jouw copij naar mediacom@tcderauwbraken.nl.

Nieuwsbrief

Uiterste inleverdata copij

Mei 2016 6 mei 2016
Juni 2016 24 juni 2016
September 2016 2 september 2016
Oktober 2016 21 oktober 2016
December 2016 9 december 2016
Januari 2017 27 januari 2017

Van de Voorzitter

De (zachte) winter ligt alweer achter ons, hoewel het aloude spreekwoord “maart roert zijn staart” al aangeeft dat er nog het nodige op ons af kan komen wat weersomstandigheden betreft. Laten we hopen dat het snel lente wordt en we kunnen genieten van die heerlijke lentezon.
 
Een nieuwe lente, een nieuw geluid, en dat nieuwe geluid zult u de komende tijd zeker van ons gaan horen. We (commissie Overhoeken en bestuur) zijn druk bezig met ons nieuwe tennispark en de voorbereidingen voor de buitengewone ledenvergadering, waarin we concrete plannen zullen voorleggen, inclusief ontwerpen van hoe het er allemaal uit kan komen te zien. Tevens zal hier ook een keuze gemaakt moeten gaan worden over de baansoort. Een uitnodiging met de definitieve datum en locatie zal spoedig volgen. Houdt u de mail in de gaten!
» Lees meer

Verslag van de Algemene ledenvergadering 2016 TCDR

Het verslag van de algemene ledenvergadering 2016 is gereed, lees het verslag door te klikken op onderstaande link. 
» Verslag ALV 2016

Mededing voor competitieteams

Sinds enige jaren is het gebruikelijk dat competitieteams zelf een versnapering klaarmaken (en daarbij keukengerei van de club gebruiken). Dit is ook destijds door het bestuur goedgekeurd en wordt ook toegestaan. Het lijkt overbodig maar toch wil ik in deze mededeling (nogmaals) vragen om de door jullie gebruikte spullen schoon achter te laten, de keuken opgeruimd en netjes. Thuis zul je (naar ik aanneem) ook de keuken netjes achterlaten na het koken en opruimen. Doe dat op de club dan ook. Je bespaart hiermee een berg werk voor de barcommissie, die het al druk genoeg hebben.
 
Uiteraard zou het eigenlijk geen betoog hoeven te hebben dat ook rommel op de banen opgeruimd dient te worden, maar ook hiervan moet gezegd dat er nogal eens wat troep gevonden wordt. (geldt overigens niet alleen voor competitie maar in het algemeen).
 
Er is gesproken over de afsluiting van de competitie met een barbecue op 5 juni aanstaande. Heel gezellig en uiteraard willen we (als bestuur) hier graag aan meewerken.
» Lees meer

SPONSOR IN HET ZONNETJE

Joris Sport, een droom voor iedere tennisliefhebber (en voetballers natuurlijk)
 
De Leeuw Sport is overgenomen door Joris Sport. Niet alleen de naam is veranderd, ook het aanbod. Joris Sport is gespecialiseerd in voetbal en tennis.
 
Ook voor Joris Sport is tennis een nieuwe ontwikkeling. De winkel aan de Ringbaan Zuid in Tilburg was alleen gespecialiseerd in voetbal. In deze winkel bleek dat veel klanten naast het voetbal ook tennissen. En met de overname van de Leeuw Sport wordt tennis de tweede specialisatie van Joris Sport. Het assortiment op het gebied van tennis is in de winkel aan de Kreitenmolenstraat 25 in Udenhout al flink uitgebreid. Je vindt er echt álles wat je voor tennissport nodig hebt, de allerbeste en mooiste collecties voor tennis en voetbal. Nieuwe ontwikkelingen in de tennissport worden nauwlettend gevolgd en in de collectie opgenomen.
» Lees meer

Joris Sport ACTIE!!
Bovenop de 10% clubkorting en gratis basis snaar, een gratis doos Tretorn 4 pack ballen t.w.v. €15,95 bij aankoop van een tennis racket.

TC de Rauwbraken verwelkomt haar nieuwe leden.

Nieuwe leden senioren

Femke Vermeeren Berkel-Enschot
Renske Vermeeren Tilburg
Marco van de Wiel Berkel-Enschot
Marc Dobbelsteen Berkel-Enschot
Peter Nouws Berkel-Enschot
Jan van der Broek Berkel-Enschot
Eric van Beerendonk Berkel-Enschot
Nikie Oomens Berkel-Enschot
Merel Levink Tilburg
Xander Rademaker Berkel-Enschot
   

Nieuwe jeugdleden

 
Robin Wilgers Berkel-Enschot
Isabelle Mouwen Berkel-Enschot
Robin van Dub Berkel-Enschot
Sasha Rutten Berkel-Enschot
Willem Brouwers Tilburg
Teun van Agt Berkel-Enschot
Jasper Vromans Tilburg
Cas Sebregts Berkel-Enschot
Thijmen Bertens Berkel-Enschot
Frederique van Beerendonk Berkel-Enschot
Stef van Nuenen Berkel-Enschot
Valérie Claus Tilburg
Querijn Hendriks Berkel-Enschot
Jurrian de Kok Berkel-Enschot

Even voorstellen: ASVZ

Wij zijn het “klusteam” en “buiten en co” van de dagbesteding van ASVZ te Udenhout. Zoals enkelen al wel eens hebben kunnen zien, komen wij op maandagmiddag en vrijdagochtend de tennisbanen en alles eromheen schoonhouden van vuil en tuinafval.
De cliënten waar wij mee werken hebben alle een verstandelijke beperking met de daarbij behorende sociaal en emotionele problematieken. Het actief buiten bezig zijn met onze cliënten geeft ze een voldaan gevoel en geeft hen minder de mogelijkheid om te gaan piekeren. 
» Lees meer

Oproep digitale nieuwsvoorziening

Wij hebben onze digitale nieuwsvoorziening (website, nieuwsbrief, Facebook en TV-reclame) een facelift gegeven. Om de media van de nodige info te voorzien, hebben wij input van jullie nodig. Dit kunnen foto’s, filmpjes, verslagen, anekdotes, plaatjes en alle andere vormen van digitale communicatie zijn. Kortom voorzie ons van informatie.Je kunt jouw info mailen naar mediacom@tcderauwbraken.nl of verzenden met wetransfer
Veel van onze leden zijn actief op internet. Een aantal daarvan zit op Facebook en heeft gemerkt dat korte vluchtige nieuwsfeiten via onze Facebookpagina voorbijkomen. Like TC De Rauwbraken op Facebook en u blijft ook hiervan op de hoogte. We krijgen hier veel positieve reacties op. Voor mensen die geen Facebook hebben: u mist geen inhoudelijke informatie. Die komt tot u via de nieuwsbrief en website.  Maar wellicht voor u een reden om toch eens op Facebook te kijken. Er is altijd wel iemand in uw omgeving te vinden die u ermee wil helpen.
» Facebook TC de Rauwbraken

Agenda
 

Senioren

 
7 jan - 25 maart Dubbelcompetitie Heren en Dames
3 april Ton Klaassen trofee
3 april - 5 juni Externe voorjaarscompetitie
5 juni Feestelijke afsluiting competitie
10 juni Ladies-night
18 - 26 juni Riddershoeve Opentoernooi
   

Jeugd

 
3 april World tour kids
3 april - 5 juni Externe voorjaarscompetitie
24 april World tour kids
22 mei World tour kids
5 juni Feestelijke afsluiting competitie
12 juni World tour kids
Facebook
Twitter
Website
Email

Adverteerders

TC de Rauwbraken
Rauwbrakenweg 38
5056 EJ  Berkel=Enschot
tel: 013-5333883
e-mail: info@tcderauwbraken.nl
website: www.tcderauwbraken.nl

klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief

klik hier om uw e-mailgegevens aan te passen 

 
Copyright © 2016
TC de Rauwbraken,
All rights reserved.


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u lid bent van Tennisclub de Rauwbraken.

Email Marketing Powered by MailChimp