Copy

Nieuwsbrief TC de Rauwbraken
 

Indien deze pagina niet goed wordt weergegeven,
klik dan hier

Nieuwsbrief TC de Rauwbraken - Mei 2015

Website-links

» Rooster bardiensten
» Bardienstovername
» Jaarkalender

» Lidmaatschap
» Onze Sponsors

Voorwoord

Met de vernieuwing van de website, nieuwsbrief, sociale media, reclame TV en alle overige communicatie middelen richting onze leden, werd het tijd om onze commissie-naam te veranderen. Redactie commissie dekt namelijk niet meer de lading van onze activiteiten. Nadat we tal van namen hadden bedacht, zoals comcom (Communicatie commissie), digicom (Digitale commissie) en mediacom (Media commissie) hebben we besloten om onze commissie om te dopen in media commissie. Hiermee is ook ons e-mailadres gewijzigd in mediacom@tcderauwbraken.nl. De e-mails welke naar ons oud e-mailadres worden verzonden, worden voorlopig nog doorgestuurd naar ons nieuw e-mailadres.
Heb je nog informatie voor onze nieuwsbrief of andere media, mail dit dan naar ons e-mailadres. Dat kunnen foto’s zijn, maar ook (korte) teksten, leuke nieuwtjes of voorvallen, kortom, alles wat u zelf ook graag leest. 

Veel lees- en tennisplezier, de media commissie

Mail jouw copij naar mediacom@tcderauwbraken.nl.

Nieuwsbrief

Uiterste inleverdata copij

Juli 2015 25 juni 2015
September 2015 3 september 2015
Oktober 2015 15 oktober 2015
December 2015 26 november 2015

Van de Voorzitter

Zoals ik in mijn vorige stukje al schreef, zullen we dit jaar ons 35-jarig bestaan vieren. Inmiddels is het feest comité, bestaande uit Guus Pigmans, Wilfried Teunissen, Ingrid Nieuwlands, Lieke Korthout, Jeroen Leijs, Martijn Leijs, Heike Koopmans en Hans Koopmans bij elkaar geweest en zijn de eerste ideeën geboren. De belangrijkste wijziging ten opzichte van het oorspronkelijke plan zit hem in de datum van de festiviteiten. Was het de bedoeling om op zondag 30 augustus een gezellige middag voor junior- en seniorleden van onze club te organiseren, nu is het de bedoeling om dit uit te breiden met zaterdagavond 29 augustus. Op deze avond zal er een feestavond voor de senioren georganiseerd worden.
» Lees meer

KNLTB-najaarscompetitie nieuw bij onze club

Al vele jaren organiseert de KNLTB een najaarscompetitie die in de maanden september en oktober wordt afgewerkt. Het is een hard groeiende competitie waar ook verenigingen met gravelbanen aan mee kunnen doen.  Wij als TC de Rauwbraken hebben deze competitie nooit eerder aangeboden omdat wij in september ons veteranen toernooi organiseren. Tot dit jaar was het niet mogelijk wedstrijden die tijdens het toernooi op ons park gespeeld moesten worden te verplaatsen. Dit jaar biedt de KNLTB wel de mogelijkheid om deze wedstrijden op een ander tijdstip in te halen. Het biedt onze club wel de mogelijkheid om deze competitie dit jaar voor het eerst aan te bieden.
 » Lees meer

Verslag algemene ledenvergadering 2015

Het verslag van de algemene ledenvergadering van 14 januari 2015 is door leden van TC de Rauwbraken in te zien.
» Open verslag ALV

Ladies night

Om nog meer dames te kunnen bereiken, hebben we dit jaar besloten geen ladiesday, maar LadiesNight te houden en wel op vrijdagavond 5 juni.
Je start om 18.30 of 19.15 uur en ieder speelt 3 wedstrijden van 45 minuten.
Je speelt steeds met een andere partner tegen wisselende koppels.
Kom gezellig een avond tennissen en leer ook andere dames van onze club kennen onder het genot van een hapje en drankje in Spaanse sferen.
» Lees meer
» Inschrijfformulier

TC de Rauwbraken verwelkomt haar nieuwe leden.

Nieuwe leden senioren

 
Ben de Bruin Berkel-Enschot
Bertjan Verschuren Berkel-Enschot
Daniëlle Mouwen-Kin Berkel-Enschot
Jeske Laureijsen Tilburg
Johan de Kok Berkel-Enschot
Joop Donders Berkel-Enschot
Lianne Bekx Berkel-Enschot
Lizette Pontzen Tilburg
Manon Versteijnen Berkel-Enschot
Marieke Hekking Berkel-Enschot
Marieke Wasser Berkel-Enschot
Nicolle de Bruin Berkel-Enschot
Remon van Eijl Berkel-Enschot

Nieuwe jeugdleden

 
Bouke Castelijns Tilburg
Béla Wennink Berkel-Enschot
Daan de Bruin Berkel-Enschot
Dirk van Beerendonk Berkel-Enschot
Dirk Verhoeven Berkel-Enschot
Isa Dobbelsteen Berkel-Enschot
Joep van de Wiel Berkel-Enschot
Jules van Beerendonk Berkel-Enschot
Koen van Agt Berkel-Enschot
Linde vd Ven Berkel-Enschot
Loeka Verschuren Berkel-Enschot
Pepijn vd Wiel Berkel-Enschot
Yente vd Ven Berkel-Enschot

Berkel-Enschotse kampioenschappen

Na het succes van vorig jaar worden ook dit jaar weer de Rabobank Berkel-Enschotse tennis kampioenschappen georganiseerd door TVBE en TC de Rauwbraken.
Dus heb je zin om in de week van 4 t/m 12 juli je tenniskrachten te meten met clubleden van onze beide tennisverenigingen meldt je dan aan.
» Lees meer
» Inschrijven senioren
» Inschrijven junioren

Maandagmorgen competitie 55+, Team 2

Op 30 maart begon de competitie voor de maandagmorgen groep. Een grote teleurstelling deed zich al meteen voor! De Captain, Ben, kon helaas niet mee spelen door rugklachten, opgelopen tijdens alle voorbereidingen die vooraf gaan om een kampioensteam samen te stellen. Sla raak was onze tegenstander waarvan ik, als captain, wist, dat ze een goed team hadden en we konden zo dus een concurrent wegspelen.
» Lees meer

Riddershoeve open 2015

Het is weer zover! 
Het gezellige RIDDERSHOEVE OPEN TOERNOOI gaat binnenkort  van start. Ook dit jaar houden we weer een open rating toernooi in de HD, DD, en GD, omdat dit meer aantrekkelijke wedstrijden voor de deelnemers geeft.  Deelnemers schrijven in op HD, DD en/of GD met een gezamenlijke, gemiddelde actuele rating van 3 of hoger. De actuele ratings van de twee spelers, die samen een dubbel willen vormen, mag niet meer dan 2,0 punten uit elkaar liggen.

» Lees meer
» Inschrijven

Oproep digitale nieuwsvoorziening

Wij hebben onze digitale nieuwsvoorziening (website, nieuwsbrief, Facebook en TV-reclame) een facelift gegeven. Om de media van de nodige info te voorzien, hebben wij input van jullie nodig. Dit kunnen foto’s, filmpjes, verslagen, anekdotes, plaatjes en alle andere vormen van digitale communicatie zijn. Kortom voorzie ons van informatie.Je kunt jouw info mailen naar mediacom@tcderauwbraken.nl of verzenden met wetransfer

Maandagmorgenontspanning voor de oudere man!!!!!

Nog steeds komen er aanmeldingen van mannen die niet meer hoeven te werken en zich daarom gezellig willen ontspannen.
Dat kan maandagmorgen. Je wordt ingedeeld en je weet precies wanneer je mag en moet tennissen. Daarnaast is er de mogelijkheid om aan de competitie op maandag deel te nemen. Daarnaast zorgt de organisatie jaarlijks voor een gezellige dag, die wordt ook wel feestdag genoemd, dat afgesloten wordt met een BBQ.
Lijkt het je wat, meld je dan aan bij b.dominicus@telfort.nl / 0135331553. Je bent van harte welkom.
Namens de organisatie M.O.T.,
Ben Dominicus

Jeugd event De Kleine Wereld

Beste jeugdleden,
In het weekend van 20 maart hebben 35 kinderen deelgenomen aan 2 super leuke tennis-events. Zoals jullie van ons gewend zijn, stond de gezelligheid voorop.
Op vrijdagavond 20 maart hadden we het 12+ event waarbij in verschillende poules gestreden werd om de eerste, tweede en derde plaats. Lars Giesberts en Floris Jonkers werden 1e mede dankzij de goede conditie van Floris die hij opbouwt om later dit jaar meerdere malen de Alpe d’Huez te beklimmen voor het goede doel (http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/rhino-zes/).
» Lees meer

Veel van onze leden zijn actief op internet. Een aantal daarvan zit op Facebook en heeft gemerkt dat korte vluchtige nieuwsfeiten via onze Facebookpagina voorbijkomen. Like TC De Rauwbraken op Facebook en u blijft ook hiervan op de hoogte. We krijgen hier veel positieve reacties op. Voor mensen die geen Facebook hebben: u mist geen inhoudelijke informatie. Die komt tot u via de nieuwsbrief en website.  Maar wellicht voor u een reden om toch eens op Facebook te kijken. Er is altijd wel iemand in uw omgeving te vinden die u ermee wil helpen.
» Facebook TC de Rauwbraken

Agenda
 

Senioren

 
2 april-31 mei Externe voorjaarscompetitie
31 mei Feestelijke afsluiting competitie
5 juni LadiesNignt
13-21 juni Riddershoeve open 2015
4-12 juli Berkel-Enschotse kampioenschappen
29 augustus Feestavond 35 jaar TC de Rauwbraken
30 augustus Feest 35 jaar TC de Rauwbraken
   

Jeugd

 
2 april-31 mei Externe voorjaarscompetitie
31 mei Feestelijke afsluiting competitie
17 juni De Kleine Wereld toernooi rood/oranje
26 juni Frietinstuif
4-12 juli Berkel-Enschotse kampioenschappen
5 juli World tour kids
17 juli Combi-toernooi TVBE/TC de Rauwbraken
30 augustus Feest 35 jaar TC de Rauwbraken
Facebook
Twitter
Website
Email

Adverteerders

TC de Rauwbraken
Rauwbrakenweg 38
5056 EJ  Berkel=Enschot
tel: 013-5333883
e-mail: info@tcderauwbraken.nl
website: www.tcderauwbraken.nl

klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief

klik hier om uw e-mailgegevens aan te passen 

 
Copyright © 2015
TC de Rauwbraken,
All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp