Copy

Nieuwsbrief TC de Rauwbraken
 

Indien deze pagina niet goed wordt weergegeven,
klik dan hier

Nieuwsbrief TC de Rauwbraken - september 2016 (v2)

Website-links

» Rooster bardiensten
» Bardienstovername
» Jaarkalender

» Lidmaatschap
» Onze Sponsors

Van de redactie

Heb je informatie voor onze nieuwsbrief en/of andere media, mail dit dan naar mediacom@tcderauwbraken.nl. Dat kunnen foto’s zijn, maar ook (korte) teksten, leuke nieuwtjes of voorvallen, kortom, alles wat u zelf ook graag leest. 
Veel lees- en tennisplezier, de media commissie

Mail jouw copij naar mediacom@tcderauwbraken.nl.

Nieuwsbrief

Uiterste inleverdata copij

Oktober 2016 21 oktober 2016
December 2016 9 december 2016
Januari 2017 27 januari 2017

Van de Voorzitter

Aan de vooravond van onze vakantie schrijf ik dit voorwoord voor onze nieuwsbrief.

Velen van u hebben hun vakantie er al op zitten en zijn al weer aan het werk. Op onze tennisclub is het de afgelopen paar weken rustig geweest, behoudens een aantal ongenode gasten die ingebroken hebben. Onderzoek door de politie heeft vooralsnog niets opgeleverd.

Verderop in deze nieuwsbrief kunt u het verslag lezen van onze drukbezochte Buitengewone Algemene Ledenvergadering op 14 juni. Zoals reeds eerder gemeld is de keuze voor baansoort op Smashcourt gevallen.

» Lees meer

Verslag van de Bijzondere Algemene ledenvergadering 14 juni 2016 TCDR

Het verslag van de bijzondere algemene ledenvergadering 2016 is gereed, lees het verslag door te klikken op onderstaande link. 

» Verslag bijzondere ALV 2016

In Memoriam Ben Oosterwijk

Op 21 juli jongstleden hebben wij afscheid moeten nemen van Ben Oosterwijk. Ben is in mei van dit jaar 80 jaar geworden en was ruim 25 jaar lid van onze vereniging. Ben is na een kortstondige ziekte thuis overleden.

Tennissen deed hij graag, bijna tot het laatst toe. Hij speelde de laatste jaren vooral op maandagochtend mee. Winnen was wel het belangrijkste. Hij kon daarin fanatiek zijn. Ben was goedlachs, kon tijdens de wedstrijden grapjes maken, maar als het er op aan kwam was hij serieus.

Ben was een verenigingsmens, getuige zijn voorzitterschap van Jong Brabant en zijn vrijwilligerswerk bij onze club in de Barcommissie.

Hij mocht graag kamperen, met zijn gezin en vrienden.

Ben laat zijn vrouw Anny, twee kinderen en vier kleinkinderen achter.

Wij wensen zijn vrienden, kennissen maar bovenal Anny, Ron, Yvonne, hun partners en zijn kleinkinderen veel sterkte bij de verwerking van dit verlies.

 

Namens de leden van TC de Rauwbraken

Hans Koopmans

Voorzitter

In Memoriam Johan de Kok

Op 3 augustus jongstleden hoorden wij het vreselijke bericht dat Johan de Kok die ochtend op 39 jarige leeftijd volslagen onverwacht overleden was. In een seconde was zijn lot bezegeld en was het leven van zijn gezin drastisch veranderd.
Woorden die te binnen schieten zijn verslagenheid, ongeloof, verdriet.
Johan was lid van onze vereniging sinds april 2015 en tenniste met een vriendengroep vaak op donderdagavond. Ook zijn vrouw, Marie-Claire en zoontjes Pepijn en Jurrian zijn lid van onze club.
Johan was werkzaam op de High Tech Campus Eindhoven als manager  van het Conference Center. Hij was onder andere nauw betrokken bij de vernieuwing van het auditorium. De uitwerking van zijn ideeën en de uiteindelijke oplevering van zijn werk, ergens in september, mocht hij niet meer meemaken.
Johan was bovenal een familieman, besteedde iedere vrije minuut aan zijn gezin en had het goed voor elkaar in zijn leven. Een goede baan, een mooie auto, een mooi huis, een prachtige familie. Hij was er klaar voor om samen met zijn vrouw Marie-Claire hun drie kinderen Pepijn, Jurrian en Isabeau op te zien groeien. Het heeft niet zo mogen zijn.
 
Wij wensen zijn vrienden, kennissen, familie maar bovenal Marie-Claire, Pepijn, Jurrian en Isabeau veel sterkte bij de verwerking van dit verlies.
 
Namens de leden van TC de Rauwbraken
Hans Koopmans
Voorzitter
 

Uitslag onderzoek 'Bent u tevreden over het activiteitenaanbod van de toernooicommissie?'

Begin mei 2016 heeft de toernooicommissie per mail een mini-onderzoek onder de seniorleden uitgezet om te kunnen bepalen of het activiteitenaanbod nog aansluit bij de behoefte.
Van de 550 aangeschreven leden hebben we 19 reacties ontvangen (net geen 3,5%).
Opvallende zaken:

  • Het grootste deel van de e-mailers gaf aan tevreden te zijn over het huidige aanbod.
  • Een enkeling heeft aangegeven een toernooi of activiteit te missen waarmee we gestopt zijn (of de invulling van een activiteit graag iets gewijzigd zou willen zien).
  • De behoefte aan een interne single-competitie kwam een paar keer terug.
Conclusies:
  • 19 reacties is te weinig om echte conclusies te trekken, maar we gaan er gemakshalve van uit dat mensen die niet reageren erg tevreden zijn over het huidige aanbod.
  • Bij het bepalen van het activiteitenaanbod voor 2017 nemen we alle reacties mee.
  • We gaan gerichter onderzoeken of de behoefte aan een single-competitie groot genoeg is om hier iets voor te organiseren (voor dames en/of voor heren).

FEESTDAG MAANDAGMORGENMANNNEN 2016

Achterin met pet: Cor Kuilboer, voorin met pet: Martin Moerkens. De overige namen zijn bij de organisatie bekend.

Op het zonovergoten terras van ons tennispaviljoen vond op 4 juli 2016 de jaarlijkse feestdag plaats voor de mannen die op de maandagmorgen tennis spelen voor hun ontspanning en om hun lichaam in optimale conditie te houden.

Een dag met tennis en andere vaardigheden om de coördinatie van het lichaam te optimaliseren.

Iedereen was om 09.30 uur aanwezig om te kunnen genieten van de koffie met een heerlijke vers gebakken koek.

De activiteiten werden bekend gemaakt en de groepen ingedeeld, zodat we om 10.00 uur konden beginnen.

  » Lees meer

TC de Rauwbraken verwelkomt haar nieuwe leden.

Nieuwe jeugdleden

-  

Nieuwe leden senioren

 
Patrick van Drunen Berkel-Enschot
Annelies de Jong Berkel-Enschot
Moon Swinkels Berkel-Enschot

Heb jij je al ingeschreven voor het Jan de Cock mode Veteranentoernooi 2016 ???

In de week van zaterdag 1 oktober t/m zondag 9 oktober 2016 vindt het veteranentoernooi weer plaats. Net als vorig jaar weer gesponsord door Jan de Cock Mode uit Tilburg. Daar zijn wij uiteraard nog steeds zeer gelukkig mee !!!

Evenals in andere jaren, zorgen wij er voor dat je lekker kunt tennissen op het sportpark. Daarnaast zorgen we voor een gezellige ambiance, waarbij je net als in andere jaren, opgeschrikt kunt worden door wat geknal. Ook dit jaar kunnen er namelijk gedurende de gehele week ballonnen geprikt worden, waarbij veel mooie prijzen te winnen zijn. Denk hierbij aan jassen, polo’s, wijn, cadeaubonnen, tennisspullen en nog veel meer! Kinderen hebben altijd prijs!

Het Jan de Cock Veteranentoernooi heeft een 35+ klasse en een 50+ klasse. In beide klassen wordt er gespeeld in de categorieën 4/5/6/7/8 en je kunt inschrijven voor de damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel.
» Lees meer

Half juli hebben we de finales gespeeld van de Joris Sport Berkel-Enschotse tenniskampioenschappen. Op zaterdag hadden we de finales van de jeugd. Wat een top finale tennisdag! Heike Koopmans werd door Noah Poot in de bloemetjes gezet, als dank voor haar culinaire verwennerijen bij de TcdR.
Superleuk dat trainer Dave en zoontje Sebas aanwezig waren op deze zonnige dag! Natuurlijk alle bardiensten open/sluiten diensten van beide verenigingen.
Hans Koopmans onze voorzitter heeft de jeugdleden de beker uitgereikt. Resumé gewoon een top tennisdag. Trotse opa's/oma's & papa's en mama's.
» Lees meer

Oproep digitale nieuwsvoorziening

Wij hebben onze digitale nieuwsvoorziening (website, nieuwsbrief, Facebook en TV-reclame) een facelift gegeven. Om de media van de nodige info te voorzien, hebben wij input van jullie nodig. Dit kunnen foto’s, filmpjes, verslagen, anekdotes, plaatjes en alle andere vormen van digitale communicatie zijn. Kortom voorzie ons van informatie.Je kunt jouw info mailen naar mediacom@tcderauwbraken.nl of verzenden met wetransfer
Veel van onze leden zijn actief op internet. Een aantal daarvan zit op Facebook en heeft gemerkt dat korte vluchtige nieuwsfeiten via onze Facebookpagina voorbijkomen. Like TC De Rauwbraken op Facebook en u blijft ook hiervan op de hoogte. We krijgen hier veel positieve reacties op. Voor mensen die geen Facebook hebben: u mist geen inhoudelijke informatie. Die komt tot u via de nieuwsbrief en website.  Maar wellicht voor u een reden om toch eens op Facebook te kijken. Er is altijd wel iemand in uw omgeving te vinden die u ermee wil helpen.
» Facebook TC de Rauwbraken

Agenda
 

Senioren

 
5 sept - 30 okt Externe najaarscompetitie
22 sept - 22 dec Dubbel competitie Heren en Dames
1 - 9 oktober Jan de Cock toernooi
6 november Snerttoernooi
   

Jeugd

 
5 sept - 30 okt Externe najaarscompetitie
25 september World Tour Kids
29 sept - 5 okt Daviescup
9 oktober World Tour Kids
26 oktober Koek en Zopie toernooi (4 dorpen) bij TVBE
6 november World Tour Kids
Facebook
Twitter
Website
Email

Adverteerders

TC de Rauwbraken
Rauwbrakenweg 38
5056 EJ  Berkel=Enschot
tel: 013-5333883
e-mail: info@tcderauwbraken.nl
website: www.tcderauwbraken.nl

klik hier om u af te melden voor de nieuwsbrief

klik hier om uw e-mailgegevens aan te passen 

 
Copyright © 2016
TC de Rauwbraken,
All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp