Copy
SIEMei Nieuwsbrief.
bekijk deze nieuwbrief online

Nieuwsbrief nr. 26,  januari 2017

Visserstrapje in ere hersteld
Op 7 december 2016 werd de renovatie van de kademuur langs de Aa bij Brownies & Downies aan de Markt in Veghel afgerond. Tijdens de werkzaamheden is het visserstrapje, dat tijdens de Tweede Oorlog bij een bombardement . . . 
Lees hier verder >>>>>
Vrijwilliger wordt wethouder
Donderdagavond 19 januari is Eric van den Bogaard geïnstalleerd als wethouder van Meierijstad. Eric was  als vrijwilliger jarenlang de huisfotograaf van SIEMei. Veel van zijn foto's sieren onze website, onze nieuwsbrief en komen we op . . .
Lees hier verder >>>>>
Vrijwilligers SIEMei in het nieuw
De groep vrijwilligers groeit, net als de hoeveelheid klussen en het aantal bezoekers aan het museum. Een goed moment dus om de vrijwilligers van SIEMei te voorzien van nieuwe werkkleding gesponsord door PeBeTex uit Veghel.
Lees hier verder >>>>>
Sponsor in de schijnwerper
Franc Pennings is geboren en opgegroeid in Veghel. Franc is gestart op de St. Lambertusschool te Veghel. Na het afronden van de Havo aan het Zwijssencollege te Veghel is  Franc naar de Slagersvakopleiding te Utrecht gegaan en heeft deze met succes doorlopen.
Lees hier verder >>>>>
Vrijwilliger in de schijnwerper
Bernadette is geboren en getogen op het Dorshout in Veghel. Na het afronden van de Pius X Mavo te Veghel heeft Bernadette de 3-jarige Kappers Vakschool te Eindhoven gevolgd en heeft daar ook haar ondernemersdiploma behaald. Daarna heeft ze diverse bijscholingscursussen gevolgd.
Lees hier verder >>>>>
Copyright © 2017 SIEMei, All rights reserved.