Copy
SIEMei Nieuwsbrief.
bekijk deze nieuwbrief online

Nieuwsbrief nr. 25,  november 2016

Visserstrapje wordt hersteld
De kademuur en het visserstrapje bij de brug van de AA naast het voormalige raadhuis in Veghel worden hersteld. Ook SIEMei helpt een handje bij de restauratie van het poortje. Het sluitstuk dat daarbij hoorde, werd onlangs teruggevonden in de AA.
Lees hier verder
Overgisteren weer van start
Het project voor kleuters waarmee zij kennis maken met cultureel erfgoed heeft de afgelopen periode weer op volle toeren gedraaid Verschillende scholen uit Veghel hebben met hun kleuters deelgenomen aan het activiteitencircuit in ons museum. 
Leer hier verder
Vrijwilliger in de schijnwerper
Piet Kuijpers is een boerenzoon, die geboren en opgegroeid is in Odiliapeel. Piet heeft aan de LTS St. Eloy te Uden een 2-jarige opleiding metaal gevolgd. Daarna is hij de opleiding tot monteur in Veghel gaan volgen.
Lees hier verder
Sponsor in de schijnwerper
Marc van Berkel is geboren en getogen in Eerde. Na de Havo aan het Zwijsencollege te Veghel is Marc naar de Middelbare Hotelschool in Tilburg gegaan. Hij heeft ook een HBO-opleiding Marketing afgerond. Tijdens zijn horeca-opleiding heeft . . . 
Lees hier verder
Piet en Wim Kuijpers restaureren oude wegenbouwwals
Wat doe je als je bijna heel je leven gewerkt hebt met grote wegenbouwmachines? Juist, dan ga je daar mee door ook al ben je zogenaamd met pensioen. De broers Piet en Wim Kuijpers werkten .
Lees hier verder
Expositie Erfgoedfabriek geopend
Eind oktober opende de Provincie Noord-Brabant in de kelder van de NPF-toren in de Proeffabriek aan de Noordkade in Veghel de tentoonstelling Erfgoedfabriek. De expositie is samengesteld om iedereen . . .
Lees hier verder
Toon van Dinther verdienstelijk SIEMei vrijwilliger 2016
Bijna iedereen op CHV Noordkade kent hem: Toon van Dinther. Voor zijn inzet ontving hij de titel verdienstelijk SIEMei vrijwilliger 2016. Verdienstelijk SIEMei vrijwilliger is een eretitel die in het leven is geroepen om . . . 
Lees hier meer
 
Drukte tijdens sponsor- en vrijwilligersavond SIEMei
Met de hulp van sponsoren en de inzet van vrijwilligers lukt het SIEMei uitstekend om haar plek op CHV Noordkade invulling te geven. Als dank daarvoor vond er op zaterdag 5 november 2016 een speciale barbecue plaats. Die werd goed bezocht.
Lees hier meer
Copyright © 2016 SIEMei, All rights reserved.