Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief december 2019

It's beginning to look a lot like Christmas!
Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent de bekende eindejaar betaling van NORMA! Heb je een betaling van NORMA op jouw rekening? Dat kan kloppen! Vandaag hebben wij de formele afsluiting van het jaar 2016 én aanvullende betalingen van de jaren 2017 en 2018 gedaan. Indien je hebt meegewerkt aan een productie die in 2016, 2017 of 2018 is uitgezonden, kan het zijn dat je recht hebt op een vergoeding. Benieuwd waarvoor je geld hebt gekregen? De factuur vindt je in jouw MyNORMA-account onder ‘Financieel’. De jaaroverzichten vind je vanaf januari in het portal.

Let op: alleen vergoedingen hoger dan € 25 netto worden uitbetaald. Als het voor jou gereserveerde bedrag van vergoedingen lager is, dan sparen wij het geld op tot jouw totale vergoeding boven de € 25 uitkomt.
Betaling 'Thuiskopie Audio Live Klassiek'
Heb jij als ensemble live optredens verzorgd voor Radio 4, ben je aangemeld bij NORMA én zijn de claims voor performances ingediend? Wellicht heb je dan over het jaar 2016 al een vergoeding gekregen. Nog geen vergoeding ontvangen? Momenteel zijn we erg druk met het verwerken van de nieuwe aanmeldingen. Van een aantal aangeslotenen hebben we nog niet alle gegevens gekregen om de vergoeding te kunnen uitbetalen. Zodra wij alle benodigde informatie hebben ontvangen, zullen wij de betaling doen. De verwachte betaling van 2017 en 2018 is het eerste kwartaal van het nieuwe jaar.

Op onze website vind je meer informatie omtrent het claimen als ensemble. 
Kom langs bij ons panel op Eurosonic Noorderslag 
Eurosonic Noorderslag is Europa's belangrijkste conferentie en showcase festival voor en over Europese muziek. Benieuwd wat er te doen is?  Er zijn verschillende conferenties, netwerkborrels en showcases, maar ook een festival, talentuitwisselingsprogramma en meerdere award uitreikingen. Bekijk hier het volledige programma. 

Ook NORMA is zaterdag 18 januari aanwezig met Music Rights On Tour. Aan de hand van een case, zullen we samen met onze panelleden in gesprek gaan over muziek en recht. Zien wij jou daar?
Bezoek ons
Email ons
Like ons
Voeg ons toe
Volg ons
Copyright © 2019 NORMA, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.