Copy
View this email in your browser

Nieuwsbrief oktober 2019

Yay, it's payday!
Zie je deze week een betaling van NORMA op jouw rekening? Dat kan kloppen! Gisteren hebben wij een uitbetaling gedaan voor de uitzendjaren 2016, 2017 en 2018. Indien je hebt meegewerkt aan een productie die in één van de genoemde jaren is gebruikt door bijvoorbeeld een tv-uitzending, kan het zijn dat je recht hebt op een vergoeding. Benieuwd waarvoor je geld hebt gekregen? De factuur vindt je in jouw MyNORMA-account onder ‘Financieel’.

Let op: alleen vergoedingen hoger dan 25 euro netto worden uitbetaald. Als het voor jou gereserveerde bedrag van vergoedingen lager is, dan sparen wij het geld op tot jouw totale vergoeding boven de 25 euro uitkomt.
Verlenging voor het claimen over het jaar 2016
Heb je meegewerkt aan een productie die in 2016 is uitgezonden? Goed nieuws, want we hebben de deadline weten te verlengen. Je kunt tot uiterlijk 15 oktober claimen over het uitzendjaar 2016! Uiteraard kun je ook voor de jaren 2017 en 2018 claimen. 

Benieuwd waar je voor kunt claimen en wat de status is van de aanmelding? Dit kun je vinden in het MyNORMA-portal. Op onze website staat meer informatie over het gebruik van het portal. 
And the winner of the NORMA pitch is...

Tot 1 september 2019 konden jonge uitvoerende artiesten tot en met 28 jaar een aanvraag indienen bij NORMA ter ondersteuning van hun project. Het aangevraagde project kon op verschillende platforms worden gepresenteerd (film, theater, dans, muziek, podcasts), moest binnen twee jaar te realiseren zijn en er moesten meerdere creatieven bij betrokken zijn.

Alle genomineerde kunstenaars konden afgelopen zaterdag hun plan tijdens een live pitch presenteren aan de jury. In totaal waren er zeven pitches. Benieuwd wie de winnaar is? Stay tuned! Natuurlijk houden wij jou ook graag op de hoogte van al onze projecten en mogelijke financieringen. 

Music Rights On Tour: Buma NL 2019

Ook NORMA was gisteren aanwezig met Music Rights On Tour op Buma NL 2019! Aan de hand van een case gingen we samen met panelleden Thomas Berge (hoofdartiest), Edwin van Hoevelaak (sessiemuzikant en producer),  Stephanie McGuire (creative/A&R Manager bij BMG Talpa), Leonie Bos (manager Media & Creative Design bij BMG Talpa Music) én moderator Martijn Crama dieper in op de muziekrechten van NORMA, Buma/Stemra en Sena. Zien wij jou bij ons volgende panel?

Bezoek ons
Email ons
Like ons
Voeg ons toe
Volg ons
Copyright © 2019 NORMA, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.