Copy
Här kommer det lite nyheter om drivsystem...
Läs detta mail i webbläsaren

Nyhetsbrev - December 2015

Här kommer en julhälsning i form av ett nyhetsbrev. Som vanligt så går året blixtrande fort och CronaTech Drives AB har skött försäljningen av KEB drivsystemsprodukter i Sverige och Norge i mer än ett år.


God Jul & Gott Nytt År !

Vi hoppas att det också gått bra i er verksamhet och önskar er en God Jul och lite avkopplande ledighet.


Vi kommer ha stängt några dagar före Jul (21-23/12) samt helgdagarna, däremot nås vi och kan leverera ut produkter i mellandagarna.

KEBs fabriker i Tyskland är stängda under en längre tid så läggs beställningar före Jul kan man räkna med ca 2 veckors extra leveranstid utöver den normala.

Stora nyheter - System V

Vår leverantör KEB har hittills mest levererat drivsystem i moduler från under en kW till många hundra kW. Distributörer och systemintegratörer har själva fått skapa nyckelfärdiga lösningar i elskåp. KEB kommer fortsätta med samma grundtanke men presenterar nu nyckelfärdiga lösningar i höga effekter för lite ovanligare applikationer, Combivert System V.
Det är ett vattenkylt 4-kvadrants drivsystem i effekterna 450 respektive 710kW. (600/1000kVA). Även drosslar, LCL-filter och sinusfilter är vattenkylda. Första leveranserna har redan lämnat fabriken och en mer detaljerad presentation, dokumentation och priser kommer under våren 2016.
CronaTech har stor erfarenhet av konstruktion av nyckelfärdiga skåpsmonterade drivsystem sedan tidigare och kan redan nu leverera kundanpassade lösningar i alla effektstorlekar.

SPS IPC Drives Nürnberg

I slutet av november besöktes drivsystemmässan SPS IPC Drives i tyska Nürnberg. Alla små och stora tillverkare av drivsystemskomponenter fanns på plats. Vår huvudleverantör KEB visade upp en del nyheter så som styrsystemet C6 Smart, S6 servodrifter, uppdaterade servomotorer, kraftfulla fjäderkraftbromsar för servomotorer med mera. Ni finner mer information om nyheterna på vår hemsida.
Besökte också fler leverantörer för att kunna komplettera vårt utbud med exempelvis: kablage, vattenkylda motorer och vattenkylda filter och drosslar. Under våren kommer vårt produktsortiment att utvidgas.
Kontaktuppgifter CronaTech Drives AB:
www.cronatech.se  -  info@cronatech.se  -  Telefon +46 31 961520

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Copyright © 2015 - CronaTech Drives AB