Copy
jaargang 8, editie 1
open de nieuwsbrief in je browser
Koning van het grasland: locatietheater op Rispens State

Dit voorjaar wordt de theatervoorstelling 'Koning van het grasland' op bijzondere locaties in Friesland gespeeld. Het stuk gaat over de gecompliceerde verhouding tussen mens en natuur en is een coproductie van Toneelgroep Jan Vos en Pier 21.
Op donderdag 8 en vrijdag 9 juni 2017 wordt het stuk gespeeld bij ons op de boerderij. Met het zicht op de Ruterpolder en het geluid van de grutto's op de achtergrond. En jij kunt hier bij zijn. Per avond zijn er ± 175 plaatsen.

Als theaterlocatie mogen we 50 kaartjes per avond in de voorverkoop aanbieden voor €18,-. De snelle beslisser heeft gereserveerd zodra er 18 euro of een veelvoud hiervan is overgemaakt naar rekeningnummer NL 59 RABO 03 72 07 09 14 t.n.v. Rispens State B.V. onder vermelding van je naam en de datum van de voorstelling. Daarnaast ontvangen we graag een mailtje met je telefoonnummer, zodat we je op de hoogte kunnen brengen van het laatste nieuws rond de voorstelling.

Op de site van Pier21 vind je meer informatie over het verhaal en de achtergronden van het theaterstuk. De reguliere kaartverkoop start op 16 maart. De kaarten kosten dan €21,50. De kaarten kunnen dan nog steeds bij ons besteld en betaald worden, maar ook via de site van Pier21. Via Pier21 worden er servicekosten in rekening gebracht.

We hopen je te kunnen verwelkomen op een van de avonden!
Vleesverkoop op 16 maart

Dit is een vooraankondiging van de verkoop van Fries Roodbont vlees in de potstal. Begin maart verschijnt de volgende nieuwsbrief met alle informatie over deze verkoop. Vanaf dat moment is het weer mogelijk om vlees te bestellen.
 
Sluiting Ruterpolderpad: 15 maart

In verband met het broedseizoen is het gebruik van het Ruterpolderpad niet mogelijk van 15 maart tot 15 juni. In overleg met de Friese Bond van Vogelwachten (BFVW) is deze periode vastgesteld.
Rispens State: fokbedrijf van Fries Roodbont vee

info@friesroodbont.nl

klik hier om u af te melden


stuur door naar een vriend

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Rispens State B.V. · Uilenburg 56 · IJlst, Fr 8651EL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp