Copy
Varmt välkomna till Humlebråten söndag 28/2 kl 18.00 för årsstämma. Valberedningen behöver er hjälp att nominera en ordförande.
View this email in your browser

Årsstämma söndag 28/2
kl 18.00 i Humlebråten

Varmt välkomna till Humlebråten nu på söndag den 28/2 kl 18.00 för årets stämma i Näs-Galterö samfällighetsförening.

Vi kommer att gå igenom året som varit och rapportera det ekonomiska resultatet. Berätta om de projekt som genomförts samt presentera de projekt som ligger framför oss. Information om fiberprojektet hur det påverkar oss kommer också att ges. En av de viktigare frågorna är att vi skall välja en ny ordförande. Se nedan för ett upprop om hjälp från valberedningen.

Varmt välkomna önskar styrelsen för Näs-Galterö samfällighetsförening.
 

Valberedningen behöver hjälp från medlemmarna i vägsamfälligheten

Uppdrag: att hitta kandidater till ordförandeposten

Som ordförande representerar man vägsamfälligheten utåt, samt agerar sammankallande till möten. Tillsammans med kassören är man firmatecknare. Mandatperioden är på två år där två av tre ledamöter väljs för samma period.

Har ni förslag på kandidater, eller kan själva tänka er ett engagemang i styrelsearbetet, kontakta valberedningen via Joakim Witte, joakim.witte@swedtool.se eller Oscar Gillenius på oscar.gillenius@whitered.se.

Det är av yttersta vikt att en ordförande kan väljas på stämman, då det annars tillsätts en syssloman (t.f. ordförande) av länsstyrelsen, som då måste finansieras av vägsamfälligheten.  Sysslomannens primära uppgift är att hitta en styrelse och dessutom se till att förvaltningen sköts som den skall. En syssloman kan kosta upp till 1000 kronor per timme.

Valaberedningen önskar era svar senast fredag 26/2.

Copyright © 2016 Näs-Galterö Samfällighetsförening, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp