Copy
Kallelse till informationsmöte om HVB-hemmet Uddesten på Galtarö onsdag 10/2 kl 18.00 i Nösnäs aula. 
View this email in your browser
Denna information kommer inte från Näs-Galterö Samfällighetsförening utan vi har bara bett om tillåtelse att vidarebefordra informationen via deras mejllista. Vi är några individer som har arbetat med att gräva ganska ordentligt för att få fakta på bordet och dessutom lobbat hårt för att få till ett info-möte. Nedan finner du en länk till all fakta och information vi har grävt fram.

Kallelse till informationsmöte om Uddesten HVB-hem på Galtarö

Göteborgs Stad, Per Wallgren AB och Stenungsunds kommun kallar till allmänt informationsmöte onsdagen den 10/2 kl 18.00 i Nösnäs aula. Klicka på bilden nedan för att läsa kallelsen i sin helhet.

Vi tar gärna emot frågor redan nu och lovar att skicka dem vidare till alla inblandade parter så kan de förbereda svar för att få till ett så produktivt möte som möjligt. Klicka in här och skriv ner dina frågor, du får vara anonym. Frågor angående Uddesten på Galtarö.

Fakta och information som vi har tagit fram finns att läsa här: Fakta om HVB-hemmet Uddesten på Galtarö

Vi bjuder också in er alla att hålla diskussionen levande. Dels kan du diskutera i Facebook-gruppen Näs-Galterö-området och dessutom kommer vi att kalla till öppna möten där vi kan diskutera vidare. Alla frågor som dyker upp kommer vi att skicka vidare tills alla frågetecken är uträtade. Håll utkik efter mötesinbjudningar i mejllådan eller på Facebook.