Copy
View this email in your browser
Voor de eerste groep scholen start eind van de week de vakantie. Vanuit het mooie Wezep wens ik iedereen een fantastische, sportieve of luie maar bovenal ontspannen vakantie toe!! 
Geke

NAGENIETEN VAN DE KONINGSSPELEN OP DE MYTYLSCHOOL 
Samen met Linda Thuijs ben ik eind april op bezoek geweest bij de Mytylschool in Eindhoven. We hebben daar mee mogen genieten van een fantastische Koningsspelen-sportdag. Wat een kanjers daar!! Als makers van het KoningsspelenPakket was deze dag voor ons extra speciaal. Er zijn opnamen gemaakt voor Leraar24. Het eindresultaat mag er zijn. Geniet met ons mee van het enthousiasme van de kinderen bij het spelen van "onze" spellen... 
THEMAPAKKET RIO 2016
Enthousiast geworden van de mooie beelden? Vanuit KoningsspelenPakket bieden we sinds kort ook een themapakket in Olympische stijl. Willen jullie iets speciaals doen en hebben jullie weinig tijd om een en ander uit te werken? Download het themapakket Olympische Zomerspelen Rio 2016.
>> www.koningsspelenpakket.nl
HET PLEIN
Aan het einde van de pauze ligt overal speelmateriaal..
De sfeer op het plein laat nog wel eens te wensen over...

Herken je dit en wil je in gesprek over het plein en horen hoe er binnen De Groep Centraal gewerkt wordt aan het creëren van een positieve sfeer op het plein? Maak een afspraak voor een persoonlijk (Skype-)gesprek.
>> Maak een afspraak of lees meer... 
GROEPSVERGADERING
Goed van start in het nieuwe schooljaar. De meeste scholen besteden uitgebreid aandacht aan groeps- vorming bij de start van het schooljaar. Maar hoe zorg je er voor dat je groep ook gedurende de rest van het jaar een hechte groep blijft? Een wekelijkse groepsverga-dering is een aanrader! 
>> Een vergadering van voor en door leerlingen
WETSVOORSTEL LERARENREGISTER
Het hoe en waarom van het lerarenregister in 1 minuut. Het wetsvoorstel waar het register deel van uitmaakt is ingediend bij de Tweede Kamer. Door het wetsvoorstel krijgen leraren meer ruimte én verantwoordelijkheid om hun beroep sterker te maken. Welke eisen aan het register worden gesteld, is aan de leraren zelf.  
>> Bekijk hier het 1-minuut filmpje
SOCIAAL CENTRAAL IN COMBINATIE MET...
Vol trots kan ik jullie melden dat vanuit verschillende hoeken positief gereageerd wordt op Sociaal Centraal. De leskist is zeer goed in te zetten in combinatie met verschillende SoVa-methoden door de koppeling van de inhoud van de kist aan de fasen in het groepsvormingsproces en aan de leerlijnen SEO.
>> Lees hier meer over Sociaal Centraal 
WEFACE.IT
Vanaf september 2016 is het spel WeFace.it leverbaar. Op dit moment wordt het spel uitvoerig getest met de verschillende doelgroepen. We zullen als het nodig is op basis van de feedback het spel aanpassen. Geïnteresseerd naar dit nieuwe spel dat ingezet kan worden om pesten te voorkomen? 
>> Bestel hier alvast het spel 
SCHOLINGSAANBOD 

Er zijn diverse mogelijkheden voor scholing bij Goed-Gezien.nl. Wat te denken van bijvoorbeeld:
- School-Video-Interactie-Begeleiding
- Positieve groepvorming
- Groepsvorming en Sociaal Centraal
- Leerling-bemiddeling
- Prima aanpak tegen pesten
- Groepsvergaderingen
- Een kind met ASS in de klas…
- ADHD, wat moet je er mee?
- Speelpleinaanpak
 
Deze bijeenkomsten vinden plaats in Wezep / Zwolle of op locatie. Aanmelden of informatie aanvragen kan via de mail of de website
In overleg kan Goed-Gezien-nl uiteraard ook een bijeenkomst op maat verzorgen; op jullie locatie en een tijdstip dat het jullie past!

Heb je speciale wensen neem dan contact op om te informeren naar de verschillende scholings-, trainings- en begeleidingsmogelijkheden.
SOCIAL MEDIA
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Goed-Gezien-nl en door Goed-Gezien-nl als interessant aangemerkte berichten volgen via social media?  
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website

CONTACT
Geke Versprille
Wolthuisweg 30 - 8091 EB Wezep
tel: 0681294257

info@goed-gezien.nl
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Copyright © 2016 Goed-Gezien.nl, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp