Copy
View this email in your browser
Goed-Gezien.nl is te vinden op de onderwijsmarkt. "De wereld dat ben jij!"

IN DE SPOTLIGHT TIJDENS HET EVENT

HET PLEIN
Het voorjaar is begonnen en hopelijk betekent dat veel mooi weer en lekker vaak buiten spelen...Tijd dus om te kijken naar de mogelijkheden om het spelen op het plein een positieve impuls te geven. 
Tijdens het Onderwijsevent kun je de Pleinreader aanschaffen (€15,00) met daarin de tools die worden ingezet in De Groep Centraal. 

Wil je in gesprek over het plein en horen hoe er binnen De Groep Centraal gewerkt wordt aan het creëren van een positieve sfeer op het plein dan maak ik graag een afspraak met je voor een bijeenkomst of een persoonlijk Skype-gesprek.
Kosten voor een persoonlijk Skype-gesprek zijn € 50,00 inclusief reader met de pleininformatie en bijpassende werkdocumenten uit De Groep Centraal.  
Liever een bijeenkomst op locatie? Dat kan ook, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Niet in de gelegenheid om naar het Onderwijsevent te komen en wil je toch de pleinreader ontvangen? Stuur voor 15 april een mailtje naar info@goed-gezien.nl met je NAW gegevens. Je betaalt dan, naast de kosten voor de reader, €3,00 verzendkosten.    
KONINGSSPELENPAKKET
Het (gratis) KoningsspelenPakket is eind februari online gegaan. Sindsdien is het al weer meer dan 3500 keer gedownload... In het Onderwijsblad van de AOb is aandacht besteed aan ons KoningsspelenPakkket. Het pakket nog niet aangevraagd? Geen probleem, het kan nog steeds!! HIER vind je het aanvraagformulier. Naast het 'basispakket' bieden we dit jaar ook weer vele extra's. Wat te denken van Koninklijk memory, geprinte & gestanste medailles, sport- en spelmateriaal, fhuttles (met leuke wedstrijd) of sportshirts... De laatste in diverse kleuren en naar wens met schoollogo zodat het shirt te gebruiken is bij sportdagen en de avondvierdaagse of als speciaal Koningsspelenshirt...  www.koningsspelenpakket.nl

Om het KoningsspelenPakket ook in de toekomst gratis te kunnen blijven aanbieden zijn wij op zoek naar sponsors & donateurs. Interesse om vermeld te worden op de website en in het informatieboekje? Neem vrijblijvend contact op via info@koningsspelenpakket.nl 
MEEWERKEN AAN ONDERZOEK WAT WERKT TEGEN PESTEN
Er is een landelijk onderzoek ingesteld naar 13 veelbelovende methoden om pesten te voorkomen / pesten tegen te gaan. De PRIMA methode is één van deze methoden.  
De eerste 25 aanmelders ontvangen bij deelname aan het onderzoek de methode twv €450 gratis met daarbij 12 uur gratis begeleiding en een vergoeding van €350 voor deelname aan het onderzoek. Lees meer op de site van Veiligheid.nl. 
Aanmelden voor de PRIMA methode kan HIER
SOCIAAL CENTRAAL, DE GROEP CENTRAAL, EMOTIE-DOMINO, MIJN BV
Uiteraard heb ik tijdens het Onderwijsevent de materialen van Goed-Gezien.nl bij me. Altijd al eens de materialen willen bekijken om een goed besluit te kunnen nemen of je ze wilt aanschaffen? Wil je graag uitleg? Dit is je kans!! 
Speciaal voor het event een leuke aanbieding: bij gelijktijdige aanschaf van Emotie-Domino en Mijn BV ontvang je gratis de leerpunten MINI "handig". (Ook bij bestelling in de webshop tot 15 april '16)
BRUGKLASTRAINING
De overstap van groep acht naar de brugklas is niet voor alle kinderen even gemakkelijk. Daarom biedt Goed-Gezien.nl ook dit jaar een brugklastraining aan voor leerlingen uit groep acht. Ook is het mogelijkheid om in te schrijven voor een vervolg op de brugklastraining.
Brugklasleerlingen (en andere belangstellenden uit het VO & MBO) kunnen bij voldoende belangstelling een training
Snel leren = Leuk leren
volgen bij Goed-Gezien.nl. 
(De handleiding Brugklastraining is ook los verkrijgbaar voor trainers / scholen)
OPEN LERARENLABS LERARENONTWIKKELFONDS
 
Het LOF biedt open Lerarenlabs aan waar zowel de LOF-leraren als collega’s en andere geïnteresseerde leraren aan deel mogen nemen.

Kom ook als je als leraar feedback wilt op je werk aan een vernieuwend initiatief, als je hulp wilt bij het ontwikkelen van een pril idee of als je bijvoorbeeld interesse hebt om een aanvraag in te dienen bij het LOF. Of wellicht heb je gewoon behoefte aan inspiratie door vernieuwende collega’s! 

FOCUSBIJEENKOMST PROFESSIONELE STANDAARD 

Je kan je nu aanmelden voor de volgende bijeenkomst (alleen voor leraren!), van 16.00 tot 19.00 uur, inloop vanaf 15.30: 18 mei (aanmelden t/m 13 mei): Kindcentrum Talent.nl, De Vissersingel 1, Meppel

ONDERWIJSCOÖPERATIE

De moeite waard: www.onderwijscooperatie.nl
lerarenontwikkelfonds.onderwijscooperatie.nl
Wilt u voorlichting over het Leraren-register, het LerarenOntwikkelFonds of de kijkwijzer Kijkbijmijnles.nl dan komt er (gratis) een ambassadeur bij u langs. Meer informatie hierover kunt u (ook) via Goed-Gezien.nl krijgen. 

Wilt u de nieuwsbrief over het lerarenregister ontvangen? HIER kun je je zich inschrijven.
Wilt u de nieuwsbrief van de Onderwijscooperatie ontvangen met info over alle activiteiten van de coöperatie? HIER kunt je je inschrijven. 


AGENDA INDIVIDUELE SCHOLING 

Bij voldoende belangstelling:
- Positieve groepsvorming
- Leerling-bemiddeling
- Prima aanpak tegen pesten
- Groepsvergaderingen
- Een kind met ASS in de klas…
- ADHD, wat moet je er mee?

5 april 2016: Speelpleinaanpak
 
Deze bijeenkomsten vinden plaats in Wezep of Zwolle. Inschrijven via de mail of de website. Neem contact op om te informeren naar de datum van de eerstvolgende bijeenkomst.

In overleg kan Goed-Gezien-nl uiteraard ook een bijeenkomst op maat verzorgen; op uw locatie en een tijdstip dat het u past!

Heeft u speciale wensen neem dan contact op om te informeren naar de verschillende scholings-, trainings- en begeleidingsmogelijkheden.
SOCIAL MEDIA
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Goed-Gezien-nl en door Goed-Gezien-nl als interessant aangemerkte berichten volgen via social media?  
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website


CONTACT
Geke Versprille
Wolthuisweg 30 - 8091 EB Wezep
tel: 0681294257

info@goed-gezien.nl
Share
Tweet
Forward
+1
Share
Copyright © 2016 Goed-Gezien.nl, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp