Copy
și citiți până la capăt.
 
Aici se vede mai bine ce-am scris.
Lego, de Oana Lohan - Art print Colorhood.com
 
Să se consemneze undeva (gata, s-a consemnat, că doar nu dispare Mailchimpu' așa ușor din Univers) că scriu acest newsletter la 3:27 am. Nu e un sacrificiu, că-mi era tare dor să mă-ntorc printre vii/ voi. Sacrificiu o să fie la 6 dimineața, când o să mă chinui să-mi plantez niște vise în timp ce o orchestră malefică și zeloasă o să-mi cânte iar Suite pentru Malaxor și Coborâte pentru Excavator în nutelăsămsăDOReMI Major.

Dar să revenim la acum, acumul tuturor e fix 10:30 a.m., că așa m-am programat să aterizez prin telefoanele și PC-urile voastre de la birou și de acasă și de oriunde ați apăsat pe subiectul mail-ului de față.
Poftim știri, că v-au lipsit:


#De la noi din ogradă

 
 • Am avut o idee, apoi am căutat să văd dac-a mai avut-o cineva, și bineînțeles c-a mai avut-o cineva, așa am dat peste Art Lies: un artist brazilian face "air collages" cu figuri din picturi renumite + corpurile însuflețite ale oamenilor care-i ies în cale. Și am început și eu să mă joc așa cu ilustrațiile din galerie și oamenii pe care-i cunosc, na. Iată 2 colaje aeriene făcute de mine (mai multe o să urc pe pagina noastră de Facebook):  Alexandra + Queens IV, de Artpi  Paul + Zebra, de Paula Rusu
   
 • Saddo a pictat un nou și mare mural în Prijedor, Bosnia și Herțegovina. Ceea ce mă face să-mi doresc și mai mult să văd așa ceva întâmplându-se mai des și pe la noi. Poftim frumusețe.
   
 • Apropo de pereți frumoși, 7 școli din Sibiu sunt mai arătoase, chiar și după ce a început anul școlar: peste 20 de artiști români și străini au desenat pe fațadele lor. Kitră & Pren s-au cățărat și ei pe schele și bine au făcut.
   
 • Nu știu dacă ați apucat să vedeți scaunele foarte mișto cu pattern-uri ilustrate de Kitră, aici sunt. Mare atenție, că s-a hotărât să-și scoată în lume cele mai noi experimente vizuale: pregătește o expoziție pop-up la M60, pe 1 octombrie.
   
 • Un timelapse cu Mădălina Andronic desenând cu cretă pe perete, la Dizainăr.
   
 • La vremuri noi, noi dezordini afective: o ilustrație de sezon, semnată de George Roșu.
        
   

#Alte arte, alți artiști și nu numai

 

În curând, o să turui din nou retrospectiv-prospectiv despre ce se mai întâmplă prin cartierul nostru, dar și prin altele.
 
Dacă vreți să dați o tură prin Bucureștiul afectiv desenat de Oana Lohan, să știți că-n galeria noastră vă așteaptă o mână de art printuri noi cam mișto:
Pegas "Nicu",
de Oana Lohan
Pegas "Nicu", de Oana Lohan

Cu drag & drop, 
Ramona Chirica || Colorhood
 
Newsletter dedicat comunității pasionaților de ilustrații și povești din România.
Nu uita de follow și like și pin:
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Tumblr
Tumblr
Pinterest
Pinterest
Website
Website
Copyright © 2015 Colorhood.com, Toate drepturile rezervate.
Primești newsletter-ul ăsta pentru că ți-a plăcut la un moment dat de noi (sperăm că nu ți-a trecut).

Ne poți scrie la adresa:
hello@colorhood.com

no more goodies for me    still interested, but