Copy
Prachtige foto's van werkzaamheden bij Leeuwarden Werpsterhoeke via Max Bögl

Spoornieuws #41

Elke werkdag verschijnen nieuwe blogs op prorail.nl. Lees hier een selectie van de best gelezen items en interessant nieuws van deze en afgelopen week.

Tweet
Share
Share

Een geslaagde relatiedag


5 oktober was de jaarlijkse relatiedag van ProRail. In Studio 21 in Hilversum heette Pier Eringa, president-directeur van ProRail, ruim honderd bestuurders en directieleden van vervoerders, overheden, aannemers en consumentenorganisaties welkom. De spoorkennis werd getest met de Nationale Spoortest.
Lees verder

Felicitaties voor VolkerRail


Aannemer VolkerRail heeft de vierde en daarmee de een na hoogste trede op de ladder bereikt. Een mooie prestatie waar wij de spooraannemer van harte mee feliciteren.
Lees verder

Live: het Groene Station Utrecht Centraal


Ooit een station in een station gezien? Het kan op Utrecht Centraal! Daar vind je deze week Het Groene Station van Radio 2. Alle programma's worden vanaf het drukste station van het land uitgezonden. Er is van alles te beleven en bekende DJ's voeren opdrachten uit op het gebied van energie, afval, vervoer en consumptie. Waarom?
Lees verder

Breda: bouwschutting met een grote K


Intrigerend, vermakelijk en verrassend. De bouwschuttingen aan de centrumzijde van station Breda vertellen sinds deze week een schitterend beeldverhaal gemaakt door grafisch ontwerp studio Staynice uit Breda.
Lees verder
ProRail Profiel - Planontwikkelaar Martin de Vries

ProRail Profiel: Planontwikkelaar


‘Jullie doen toch iets met het spoor en stations?’ Dat klopt! Wat we precies doen en wie er hard achter de schermen werken, zie je in een serie ProRail Profielen. Deze keer vertellen we je over het werk van planontwikkelaar Martin. Kijk je mee?
Twitter
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © 2015 ProRail, All rights reserved.

prorail.nl

Vragen of meldingen? Neem contact op met het team Publiekscontacten of uw contactpersoon bij ProRail.

afmelden    update mailvoorkeuren