Copy
Klik her for browserversion.
Kan du se billederne? Virker links? Hvis ikke, så tjek dine sikkerhedsindstillinger og tillad eksternt indhold.
I dette nyhedsbrev:

"Jeg har prøvet (næsten) alt. Psykolog, coaching, medicin, naturmidler, hypnose, goal mapping, akupunktur, …"
 
Lyder det bekendt ...
 
 

hellgren.dk
  • SIDDER DU FAST I NOGET?
  • ER DU UTÅLMODIG?
  • MANGLER DU IDÉER?
  • ELLER VIL DU BARE GERNE SPEEDE DINE PROCESSER MERE OP?
 
Jeg tror, langt de fleste af os (og måske os alle) kender følelsen af at stå med fødderne i tykt, klæbrigt mudder og ikke være i stand til at rive os løs og bevæge os videre. Det kan være, vi har et fysisk problem, vi bare ikke kan komme videre med, fx smerter, fordøjelsesproblemer eller stofskifteproblemer. Eller et følelsesmæssigt problem, fx depression, angst eller en stor sorg, der bare ikke vil slippe. Eller vi trives ikke i fx vores arbejdsliv, parforhold eller singleliv, og vi kan bare ikke få idéer til at handle og gøre noget ved det. Vi har prøvet alt, vi gør vores bedste for at ændre situationen, og intet sker. Vi sidder ubehjælpeligt fast.
 
Kender du det? Jeg gør. Både personligt og som professionel terapeut og behandler. Og jeg vil love dig, du er IKKE alene!
 
Har du brug for en hjælpende hånd, en katalysator, der kan starte og accelerere din vej op og ud af mudderet?

I dette nyhedsbrev vil jeg gerne introducere dig for noget, som kan sætte (yderligere) fart i din udvikling, dine projekter og dit arbejde med dine udfordringer, uanset om det gælder et fysisk problem, noget følelsesmæssigt eller områder i dit liv, der ikke fungerer tilfredsstillende:
 
SPINAL SCRUB
 
 Jeg har besluttet at give en gratis Spinal Scrub i forbindelse med enhver anden behandling/ session i en hel måned (normal pris 400 kr.). Du får den med i perioden 6/3 - 2/4 2017.

Så du får altså både den behandling/session, du i forvejen bestiller OG en gratis behandling i form af en Spinal Scrub med i købet.

Og hvad er så en spinal scrub?

Meget kort sagt er det en behandling med bioelektrisk stimulation, som opløser modstand, skaber forandring og åbner op for at skabe yderligere ændringer fysisk, følelsesmæssigt og på højere planer som i ”det jeg tiltrækker i mit liv”. Og det virker. Det har jeg både professionel og privat erfaring for.

Jeg har lavet en lille video om Spinal Scrub: Hvad er det – hvorfor er det en rigtig god idé :-) – hvordan foregår det. Klik her: https://youtu.be/3xx-poRbKk8
 
  • VIL DU GERNE RYKKE (ENDNU) MERE I DINE PROCESSER?
  • SPARE TID?
  • ÅBNE OP FOR NYE IDÉER OG MULIGHEDER?
  • ARBEJDE (ENDNU) MERE EFFEKTIVT MED DIN KROP OG DINE FØLELSER?
 
Så vil jeg anbefale dig at booke en session før d. 2/4 til Metasundheds - analyse, NES - scanning inklusive analyse, TFT/EFT eller kompleks traumeterapi og få en gratis Spinal Scrub med i købet (en gave til dig svarende til 400 kr.). Du skal regne med, at sessionen kommer til at tage længere tid end normalt (ca. 20 – 40 minutter mere), og det vil være hvert minut værd :-)
 
Har du nogle spørgsmål om Spinal Scrub eller andet, er du yderst velkommen til at kontakte mig på tlf. 25 77 57 34 eller på e - mail info@hellgren.dk. Du kan besøge mit website www.hellgren.dk, og du kan også tilgå de enkelte sider på websitet om TFT/EFT, metasundhed, NES og kompleks traumeterapi samt e - mail direkte i bunden af dette nyhedsbrev.

Jeg glæder mig til at se dig!

Med ønsket om en rigtig dejlig dag, kærlig hilsen Anette.
 
Læs mere om Metasundhed her:
Læs mere om NES her:
Metasundhed
Læs mere om TFT/EFT her:
TFT/EFT
Hvis du vil vide mere om mig, og hvad jeg også tilbyder, er du meget velkommen til at besøge mit website, sende en mail eller ringe på tlf. 25 77 57 34 .
NES
Læs mere om traumeterapi her:
Traumeterapi
Hellgren.dk
Hellgren.dk
info@hellgren.dk
 

Alt kan ændres - og det starter med dig!

 

 

Du har modtaget dette nyhedsbrev, fordi din mailadresse <<Email Address>> er i min adressebog.
Hvis du ikke ønsker at modtage mere, så klik på "slet mig fra denne liste".

slet mig fra denne liste    opdater mine oplysninger

Email Marketing Powered by Mailchimp
Hellgren.dk | Langagervej 47 | 4100 Ringsted
Telefon 25 77 57 34 | info@hellgren.dk | www.hellgren.dk