Copy
Als je de online versie wilt bekijken, klik dan hier.
meetings.nl de perfectie locatie vindt jou! meetings.nl nieuwsbrief
februari 2016Stuur deze nieuwsbrief door
 
EvenementenContact 2016

Donderdag 18 februari was het zo ver: de 8ste editie van EvenementenContact in de RAI Amsterdam, dé beurs voor de Live Communicatie branche.Ook wij waren er bij en we hebben ons uitermate goed vermaakt op deze zakelijke netwerkdag voor de evenementen industrie. Met ruim 350 exposanten en 4000 bezoekers was het ook dit jaar weer een groot succes! Lees snel verder! 

Lees hier hoe wij het hebben ervaren
 
De 5 grootste afleidingen op de werkvloer

Heb jij er ook wel eens last van? Je bent al een uur op kantoor en je hebt nog helemaal niks uitgevoerd terwijl het toch voelde alsof je al heel druk bent geweest. Iedereen heeft er wel eens last van. Wij hebben de 5 grootste afleidingen op de werkvloer voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder!


Lees verder
 
What is new volgens meetings.nl?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden van de vele nieuwe aangemelde locaties/hotels op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen gedaan, deze kun je bij de topdeals zien. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je op meetings.nl.

Klik hier
 
Mogen we je voorstellen?

Meetings.nl heeft sinds januari een nieuwe sales manager waar wij erg blij mee zijn. Francis houdt zich vooral bezig met het onderhouden van bestaande en nieuwe contacten. Wil je meer weten over Francis? Klik dan snel verder.


Klik hier
Secretaresse Group
 
Secretaresse Group

Delen is vermenigvuldigen!
Sluit je nu aan bij DE LinkedIn groep voor secretaresses. Het grootste online-platform met 11.000+ leden voor (directie)secretaresses en management assistenten. Deel je kennis, discussieer actief mee en wissel je ervaringen uit over het secretaressevak. Ben jij al aangemeld? Geef deze tip ook door aan je collega's en let's join the club!
Lees verder
Pollpoll
poll
poll
Nieuws

-
-
-
-
-
      Kasteel Woerden       
Dominicanenklooster Zwolle    Hotel 't Paviljoen Rhenen   
Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier  Carlton President     
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11 | volg ons op twitter Mail meetings.nl Bekijk meetings.nl op youtube Volg meetings.nl op twitter Volg meetings.nl op facebook
2016 © copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Afmelden