Copy
Als je de online versie wilt bekijken, klik dan hier.
meetings.nl de perfectie locatie vindt jou! meetings.nl nieuwsbrief
mei 2015Stuur deze nieuwsbrief door
 
Pimp Event meetings.nl 30 juni 2015!


Dinsdag 30 juni a.s. vanaf 12.00 uur organiseren wij het  Pimp Event – Pimp je secretaresserol in Kasteel Woerden. Met o.a. spreker Saskia Paulissen en diverse workshops, intervisie etc. Hoe haal je het allerbeste uit mannen en vrouwen op de werkvloer? Verder zijn er diverse kennis-workshops, netwerkmomenten, heerlijke lunch etc. We hebben al veel enthousiaste reacties ontvangen!
JIJ KOMT TOCH OOK?

Lees verder
 
 
 
De 7 grote verschillen tussen man en vrouw op de werkvloer

Dat mannen en vrouwen anders zijn, wisten we natuurlijk al. Vrouwen zijn beter in het organiseren en mannen zijn innovatiever. Vrouwen willen altijd gehoord worden, daarentegen willen mannen liever niet praten over wat hen privé bezighoudt. Hoe ga jij om met de verschillen tussen mannen en vrouwen op de werkvloer? Tijdens ons Pimp Event, 30 juni in Kasteel Woerden komt Saskia Paulissen en ze zal de verschillen op humoristische wijze belichten. En nog belangrijker, ze geeft tips hoe je deze verschillen kunt overbruggen.

Lees verder
 
What is new volgens meetings.nl?

Natuurlijk willen we je ook deze maand weer op de hoogte houden over de vele nieuwe aangemelde locaties/hotels op meetings.nl. Diverse locaties hebben interessante aanbiedingen gedaan, deze kun je bij de topdeals. Welke hotels zijn er geopend in Nederland of zijn compleet vernieuwd? Het laatste nieuws op gebied van inspirerende vergaderlocaties, hotels etc. vind je bij meetings.nl.

Klik hier
 

Top 10 ergernissen van meeting-planners

Tijdens een onlangs gehouden bijeenkomst van meeting-planners georganiseerd door de DMA International kon op basis van uitgebrachte stemmen een top 10 gemaakt worden van de grootste ergernissen waar een meeting-planner of congresorganisator tegen aan loopt. Het wachten op anderen, het wisselen van contactpersonen, geen antwoord op de aanvragen, met een lager budget toch champagne verwachten….

Lees snel verder
 
Er gaat niets boven Groningen!

Werken, vergaderen of trainen doe je in een uitdagende omgeving waar je tegelijkertijd kunt netwerken. Je ontmoet andere professionals en vult elkaars dienstverlening aan. S2M050 (Seats2Meet) in Groningen is een broedplaats van innovaties, een katalysator van ontwikkeling, van potentiële klanten, sparringpartners en zelfs nieuwe vrienden. Speciaal voor meetings.nl is er een zomerkorting waar je gebruik van kunt maken. 

Bekijk nu deze actie van de maand
Lekker! Volgens meetings.nl
Quiche paddenstoelen
Zomerse pasta met courgette, feta, munt
Klik hier
Pollpoll
poll
poll
Nieuws

-
-
-
-
-
Carlton Square    BCN    Kasteel Woerden    Hotel Zuiderduin
Dominicanenklooster Zwolle    Hotel 't Paviljoen Rhenen    Hart van Holland Nijkerk
Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier  Carlton President     Hotel-Restaurant Oud London
meetings.nl | info@meetings.nl | 055-578 65 11 | volg ons op twitter Mail meetings.nl Bekijk meetings.nl op youtube Volg meetings.nl op twitter Volg meetings.nl op facebook
2015 © copyright meetings.nl | Disclaimer | Privacy Statement | Afmelden